Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To što je pokrala hajde , ali ugroziti život starijoj osobi nekim opijatom zbog posranih 1000 km , tačno bi joj svaku kost polomio.
Tok suđenja: Sudija:Ukrali ste novac,nakit,kafu...Ili ćete u zatvor ili da to nekako drugačije riješimo da svima paše. "Sarajka":Pa dobro kako to da onda riješimo da svima paše. Sudija:Vratite kafu
Dajte ime i prezime ostavite inicijale drugima
Šta si u kavu stavilaaaa?
Kafu? Šta joj je kafa skrivila?
jel bio Nes 3 u 1 he he he
a ovu "kafu" su nama klixovcima da komentarisemo podvalili :D
Na sta ljudi spadose, da nenu opeljesi, to treba motkom
Kafu? A šećer kocku?
Hebali Vas inicijali! Dajte puno ime i prezime i sliku
i sta ti imas od toga ? Ti bi malo da se nasladjujes jel de
@llooooood Ne pametnjakoviću, objavljivanjem punog imena i prezimena i slike kriminalnih osoba sprečavaš i smanjuješ kriminal u društvu. Oni koji budu imali namjeru da urade neki kriminal, dobro će razmisliti prije nego ga počine jer će znati da će biti označeni. Takodje, obični narod će znati koga treba da se čuva. Ali kome ja objašnjavam? Ti ionako sebe zoveš lud.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Konstatovane povrede od tableta za uspavljivanje? De organizujte se malo!
Džezva, džezva
Ma ja, svo smeće dolazi iz Sarajeva.. isto kao i u rijeci Bosni
Rahatlokum i kocku nije dirala? Bolje da je i cigare uz kafu ukrala. Bar bi imala šta popušit'...