Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bezveze se dižu tenzije, ta nismo se jednom pobili kao mlađi. Za par dana svi na kafu i mirna Bosna.
Ma gdje si se ti bolan pobio
Pobila se djeca klixoni
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To je vazda bila uzorna skola na lijepom glasu. Jedina razlika je ta da oni koji su nekad dolazili vozom u skolu to danas rade tramvajima.
ne mogu da vjerujem koliko retarda ima, kakve veze katica ima sa ovim tobejarabi, za ovo su odgovorni zaposlenici skole. na kraju krajeva sta fali sto su se djeca potukla, bolje da su hrabri i sposobni na fajt nego da ih neko maltretira
Nije srednja metalska nego srednja mašinska.
metalska
Da li je za taj incident odgovorna policija ili vaspitanje, odgoj, pedagozi, nastavnici, pitam za prijatelja. Odavde sve potice, iz skolskih klupa i porodice. Moze biti policije koliko hoces na ulici, ali ne mozes sprijecti nesto sto porodica nije ugradila u tu sobu.
Prije rata devedesetih na svakom velikom odmoru bilo marisanje a sad cudno sto se jednom u skolskoj godinu neko povuce.
sigurnosna situacija pod kontrolom.
Diže se frka, normala tuča šakama bez noževa i palica je sasvim normalna u ovim godinama.
ovaj termin "potukli" je skroz pogresan, i oznacava nekoga ko se ravnopravno tuce, u 99,9% slucajeva radi se cistom premlacivanju, kada obicno stariji redovni ponavljac razreda ubire pare za cigare i pivu, a nekad iz cise objesti ili ljubomore - od mirnih ucenika koji postizu dobe ocjene i ne traze belaja, ali ga redovno dobiju jer ih skolski sustav ne stiti, kasnije se to prenese i na zivot nakon skole
Katica ostavka
eto Katica bi trebao biti odgovoran sto nije u svaku kucu, skolu porodicu, poslao po jednog policajca. Nisam ministrov poparol, ali evidentna je erozija porodice i drustva.
Nek oni ne obavjestavaju javnost a ti maloljetnici koji su ocito maltretirali i drugu djecu nek misle da im niko nista ne moze
Samo jedan komentar PSIHOPATE
ma Ekonomska škola je 100 klasi iznad ove škole... nikad nije bilo tučnjave, najveći problemi su bili ljubavni hahahah
Uvesti školske uniforme svim učenicima BIH, i da uniforma ima košulju, cipele, čarape, kravatu (eventualno), džemper (ili sako), i pantalone (a za učenice suknje).
Pa nije Battle Royale, haveru.
Imali praksu
Masinska nastavlja tradiciju.... kako se tu nekada marisalo a nije bilo u novinama, tu su se stvarali mangupi
kakav je gospodin Katica Sve pod kontrolom