Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta ce,vidio cojk,pustili Budimira,pustili CAusevica,pustili Lijanovica,pustaju sve zivo ,pa ce i njega ako ga uhvate. Joj gdje ja zivim.
Ruke mu se pozlatile ! Sevap je opljackati ove kladionice a pogotovo ovu Maxbet bas na ovom mjestu imaju najodvratniju radnicu sto postoji na svijetu !
pustili Rastodera , pustice , ili ako vec nisu onog kretena sto je sa BMw ubio zenu jer se trkao a u mislima mu je bilo da vozi auto sa v12 motorom . i ine druge pustaju pa i ovaj to vidio i zna da ce biti pusten ... Bravo za tuzilastvo i sudstvo kantona sarajevo
Ako ga uhvate; aneće, biće im od ranije poznat. Kriminalcima je omogućeno da se bave svojim zanatom. Kod nas se kriminal ne kažnjava. Žao mi žrtava, ljudi koji su im izloženi. Pa o nama građanima niko ne vodi računa. Prepušteni smo sami sabi.
Greška. Nisi ni prepušten sam sebi nego si prepušten kriminalcima da ti rade šta im je volja. Da smo prepušteni sami sebi, dozvolili bi da se nosi oružije, pa bi vidjeo bil ikad ikome palo na pamet da džepari u tramvaju ili da upada da pljačka. Šta ćeš, takav narod. Blesav. Voli pljačkaše. Oni su cool. Ne voli poštenje. To je pederluk.
e jade jadnii
67 pljački zaključno sa mjesecom oktobrom. Evo već dvije imamo u 11.mjesecu.
dosao covjek na kraj radnog vremena u 21:00,i pokupio citav pazar haha,sta ces nista normalno ne mozes cuti vise
e ovaj rastura kladionicu :D
Da je kladionica bila puna policije, lik s kalašem bi opet uzeo pare, a policajcima pokupio mobitele, satove, lančiće i sav novac koji imaju... Bio bi od ranije poznat organima gonjenja... Gluho bilo, na sreću, nema policije nigdje ni za lijeka, pa se ovo ne bi moglo ni teoretski desiti.
pljačkaj kladionice al ne diraj radnice i raju u kladionici ,treba im stravu saliti.
nepismeni Klixovi "novinari" , čuj "opljačkao radnicu" umjesto kladionicu, sve su gluplji i gluplji klixovci
sa stilom...
Pa jel opljackao radnicu il kladionicu.
http://www.youtube.com/watch?v=cHfpSx3N-nY haha
jadne te radnice za 5 glava joj presjedne može srčani dobiti.ma sta boli karina muriju koga je kad uhapsila
Pa veca je plata + baksis nemoj zezati
Usetao "hladno"
radnicama u kladionici treba dati beneficirani staž, makar dvije godine za godinu, kako je krenulo, neke neće ni peMzije vidjeti
Ako je covjek od SCEPE (Fahrudina Radoncica ) nece ici u zatvor jer ce mu scepo svejdociti ^^
Kladim se da je sljedeća pljačka mitraljezom.Kvota 1,2