Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pun grad onih "buba jala" tipova, povraca mi se kad vidim takve bradate majmune, da se hoce istrijebit medjusobno
ovo su djeca odrasla na Buba Corelli muzici i zadrugi
Ranjene ljude i hitnu pomoc snimati je bezobrazluk, sa pravom su to u njemackoj uveli kao krivicno djelo. A ovaj klix jos gori sto takve stvari objavljuje.
Sve mi se cini da nije pucao sto mu je bilo dosadno
u zemlji malina i hurmi
Njima su uzor heroji poput Cace, Juke, Ćele. To su oni isto radili.
pustili snimak ne pucnjave, nego ukazivanja pomoci covjeku na mjestu i stavili u naslov “uznemirujuce”. a prije toga mi ide reklama sampona za kosu 10s. sta se sve radi zbog klikova... nevjerovatno!
Uznemirujući sadržaj,eeee moja djeco.
Zemlja ubica kriminalaca manijaka koji siluju curice a one cute..zemlja incesta u familijama ..koje opet cute sa strahom...zemlja narkomana zemlja pijanica kockara i idiota......zemlja za koju nije vrjedno ustati sa osmjehom....
Aj ne seri, mogao si se u komuni rodit pa bi te tek tamo silovali
Pohvatati I sve metak u čelo porokati ko kerove..
Što više religije i nacija to je rezultat kombinacija Meksika i Afganistana svi glume vjernike piju ,drogiraju se pogledajte Siriju fanatizam puno droge s druge strane uzmeš Kinu ispadoše oni najveći "vjernici"na planeti zemlji
nije moglo bez bibljoteke proć
Jesam vam snimak u p**** materinu
MA uobičajeno u Sarajevu da se ovo događa.
oni su zeljeli mirno razdruzivanje.
Pa koliko metaka ti treba da dvojicu roknes? Jos 20? 30?