Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikada,ama bas nikada mi mob nije uz mene dok vozim.u torbi je,torba u gepeku.cao mob.ako zvoni nek zvoni,stati cu na prosirenju i pozvati cu.od kako vozim,tako radim.ne volim ometanja. ne volim foliranja. a redovno xebem mamare svima koji tandrkaju mob dok voze
Postoji Bluetooth veza koju, kako primijetim, mnogi ne koriste. Ne znam zbog čega. Voze novija auta, imaju mogućnost da sebi olakšaju i opet rukom ili ramenom zalijepe mobitel za uho dok voze. Totalni idiotizam.
"Iz policije dodaju kako nesreća nije uzrokovala veće gužve" kako će biti kad se gospoDža parkirala čovjeku u dvorište... sreća pa nije roštiljao...
Jel prvo sletio pa se prevrnuo ili obratno? Odakle je sletio? Jel se u letu šta pokvarilo?
promasila pistu
Da bi nešto sletjelo, mora da leti.
Nisam znao da avto ide i krovom. H!
Direkt u avliju
Ono nisu automobili ovo su letjelice.
Vozaci u naselju ogranicena voznja 30 do 50 ali mali malisani imaju djeciju mastu i igru cetvere oci otvori , kad vozis za ovaj slucaj nesrece totalna nekontrola vozaca sve ostalo je suplja prica.
Ace Ventura.....
MUSKO!
Zensko je za volanom bila.
"nesreća nije uzrokovala veće gužve" pa normalno da nike uzrokovala guzve kad se nije na cesti izvrnula
Rijetka fotografija automobila koji je već početkom sedmice digao sve četiri u zrak.
Ode farba na golfu
kazu nisi dovoljno auto iskoristio dok ga ne prevrnes tkd...