Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tuga... svaki problem je rjesiv. U normalnom svijetu ici psihilogu je sastavni dio zivota.. kod nas si nenormalan procujel se da ides. sve je rjesivo
Svi smo mi za psihijatrije Samo necemo da potrazimo pomoc a da nas pregledaju dobili bi odma i pemziju
Buraz drzavni psiholozi i psihijatri te mogu primiti za 5-6 mjesci, pa tako svakih 5-6 mjesci po jednom..a privatni su toliko skupi da ih ne moze priustiti sigurno ova sirotinja, zajedno sa nama…
Ko je dosao na ideju da objavi sliku leša? Je*em li vam sunce bezosjecajno
Sad ti je veći rizik za suicid nego tokom pandemije jer vidiš svak izlazi, ženi se, ode na ljetovanje, a ti sam, ni prebijene pare. Dok smo svi bili zaključani nekako smo bili u istom sosu.
mora da je ponovno nkomu zatrebao stan..a nepozeljne vlasnike istjeraju ,,KRATICOM,,kroz prozor...precesto se dogadja da bi bila puka slucajnost
zar nije rano govoriti da je samoubistvu.sve se to mora prvo istraziti
brate pa imaju psihologe pa se opet ubijaju, samo u nas vazda neko drugi kriv
Sa situacijom u zadnje 3 godine dobro nismo kolektivno.
U Crvenom križu FBiH, psihološku pomoć (062 040 653),
Ne znam kakve ste fakultete završili ali brate trunku dostojanstva pa makar blurujte tijelo da nije ovoliko izloženo. Je.. ti bolonju i fakultete. Razmišljajte malo o porodici koja ovo treba da gleda.
Imamo li mi organizacije za psiholosku pomoc? Neki SOS telefon? Nesto? Ista? Ako imamo, molim vas neka neko napise. Mozda ce nekome zivot spasit.
U Crvenom križu FBiH, broj za psihološku pomoć (062 040 653),
Uspjesno obavljeno! Sta ces, zivot je u BiH bezvrijedan... jedan manje, idemo dalje! I bez njega se zemlja okrece!
Vi ste lešinari najgore vrste, u normalnim zemljama se ne izvještava o smoubistvima .
Ljudi nije sramota pričati o problemima! Ako nemate rješenja možda neko drugi ima! Ako nemate para, možda neko ima. Nije sramota prodati auto, stan, nakit, suvenir bilo šta… Najpreci ste sami sebi, bilo kakva “bruka” da se desi mahala priča neko vrijeme i zaboravi se, isto ko sto vas zaborave nakon nekog vremena kad vas ne bude..:
Dojadilo jadnoj zeni prezivljavanje. Ima toga koliko hoces.
Bakire mamicu ti nakantam!
asocijalna grbavica..