Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kolika je kvota na to da su pocinioci od ranije poznati policiji?
hendikep 1.5
kao i na Spaniju kad igra protiv Farskih Otoka, dakle nekih 1.02
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nekada se za ovakvu vijest PODIZAO cjelokupan sigurnosni aparat na noge a danas smo toliko "navikli" i "oguglali" pa ovo teško RAZBOJNIŠTVO doživljavamo kao krađu čokoladice u samousluzi. Niije ovo krađa i "oduzimanje" novca i vozila, nego opasno RAZBOJNIŠTVO koje je učinila GRUPA upotrebom vatrenog oružja, za što je zaprijećena kazna od najmanje 5 godina zatvora. Navikavanje na ZLO je loš znak da društvo i nadležne institucije tonu u pogubnu indiferentnost.
Naj manje je 18 mjeseci ... a max 5 god
najmanje**
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jel barem sta pazara bilo?? Cuj njih cetvorica naoruzani do zuba upali u kineza....ejsh blama majko mila!!!!!!!!!!!!!! Sta su pokrali? Carapa i goblena :D
Kineska radnja, odnosno trgovina organima i tako tim, treba to sve rastjerat, *** im bruce lee mater
Ne pamtim kad sam cula neku llijepu vijest iz Sarajeva.. -UPUCAO NEKO NEKOG (NARAVNO UVIJEK SAMO INCIJALI OBJAVLJENI) -NOZEM IZBODEN-A -NAORUZANE OSOBE NAPALE,UKRALE,OPLJACKALE NEKOG ILI NESTO -NASILJE U PORODICI -SILOVANJE Zanimljivo .. Sarajevo grade sta ti papci rade!! P.S. Tito vrati se !!
haram bošnjaĆkim poliĆarima -
"Četiri mladića, idu s Trebevića...."
slusam jazz upravo na hrtu citam ovaj portal pijem kapucino i kontam kako je sve ovo nadrealno postalo hahha
i normalno zaboravih dodat :)
A to da su danas ljudi duzni,pa kasne s vracanjem ,a onda zna se kako to ide....nije sve kako se priča po portalima i novinama...
...inside job... sad će te pare, lagano, u kutije za keks...
"Kao dijete prije spavanja svaku noć bih molio Boga da mi pokloni bicikl. Jednog dana sam shvatio da to nije Božji način rada. Sljedeći dan sam otišao i ukrao novi bicikl za sebe i prije spavanja svake noći molio Boga da oprosti moje grijehe."
kako su znali ??
Prvo treba (al ozbiljno)provjeriti odakle liku veća suma love.Nešto kupuje???Pa to se radi u banci a ne u kineskoj radnji.Tamo se lova uplati i isplati.Naravno ne opravdavam pljačkaše.Naprotiv.
VIDEO SNIMAK PLJACKE :o :o :o http://tinyurl.com/snimkapljacke
VIDEO SNIMAK PLJACKE :o :o :o http://tinyurl.com/snimkapljacke
Kloshari.
Bitno je biti po'pišani bošnjak. Svaki dan sve gore i gore u Sarajevu.
bitno je da ti popisani bosnjak jebe mater usta
Sretna Nova godina!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)