Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad će ove glavonje shaviti da ovo nije autoput, nego glavna ulica gdje je ograničenje 60 km/h
@fbUser6703000x29 i 60 je previše za ovu ulicu kroz centar grada
Pa vidis na slici 2 oboren stub. Znaci vozilo se toliko "sporo" da se nije moglo iskontrolisat sletilo na setnicu gdje sreca nije bilo pjesaka,udara u stup od siline udara lijevog tocka baca ga na stranu i naso se na krovu.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Maloprije tuka na Pofalicima vozi i drzi telefon iznad volana, prica na videopoziv, boli nju briga sto auto svera iz trake u traku, bitno je da je zagondzija nazvao da je vidi...
@Fant0m Za zatvora!!!
Samo pun gas i nemisli
ta ulica bi trebala služiti samo za tramvaj i pješake
Sreca pa su postavili stubice betonske,jer bi zavrsila medzu pjesacima i uletila u radnje..Nego je bacili stubici i prevrnuli..to im i jest namjena..Brzo isla..
cuj ne znaju sta je uzrok pa brza voznja ne prevrce se tek tako tri puta samo vi stitite trkace babine sinove
Izvrno ga lola 🤣
Pa ko su ovi koji sada žive u Sarajevu..šta su oni..odakle su..šta bi od onakvog grada orije rata.. e jadno li si moje Sarajevo..
Ne trkajte se kad ne znate ;) nek se prevrcu vala svaki dan kad hoce pilici da budu ko trkaci Sarajeva, al dzaba ne moze, oni nikad nikog nisu povrijedili nit je iko ikad znao za udes kad bude, a ovi novokomponovani samo nek se prevrcu.
holyvudski kaskaderi mali pačići za naše dryvere
Sreća da niko nije bio na trotoaru pa da ga pokosi semafor koji je odletio. Gledaj stručnjaka, čuj prevrnuo se tri puta i završio na boku? A vala kako i voze, dobro je pa nema više nesreća.
dobro smo prošli, ja mislio da nije ko u Beču
Stavite radare ovdje i ograničenje na 40.
Sta ga je pogodilo? Armagedon?
Konjima se ne daje vozacka, zar to u BiH jos nije poznato?
pojelo se popilo se pokapalo se
Bila kora od banane na cesti.
@Tovarish2020 hahahaha