Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar bit ove informacije nije nepravednost prema radnicima koji jadni rade a ne placaju ih za svoj rad za koji se slomise! ..bem vam nacionalizam kakve veze ima jel u istocnom sarajevu??? kako ne kontate da se ovo desava u velikom broju firmi u cijeloj Bosni i Hercegovini! to znam jer imam slicnu situaciju, a zivim u Sarajevu i radim u Sarajevu. muslimanka sam i svi moji nadredjeni su muslimani, paaa... Kad se desi visak u firmi to uzimaju sebi a kad je manjak odbijaju nevjerovatnu cifru od onih mizernih plata radnika!!!!!!! nije ni cudo sto nam zemlja ode u ..cki materinu kad od citave informacije vi samo zakljucite mjesto i imena i prema tome i nacionalnost!
bas sMrdski.. udri zenu ! to su smrdski junaci.
super nek\' se gradi istocno sarajevo, bas vam je super, uzivajte :))))))
ma nema to veze samo sa srbima. tako je u cijeloj državi. i sama sam, u centru sarajeva, kod šefa muslimana, imala sličnu situaciju
Hihi,cetnicko junastvo opet na djelu :D:D:D:D:D:D
ko štiti prava naših radnih ljudi.zašto imamo sindikat?.da se slikaju sa istim onim poslodavcima koji postupaju sa radnicima kao da je robovlasničko doba. tog šehovca treba pod hitno uhapsiti i osudioti na društveno korisni rad u trajanju od dvije godine.tek da se naući da radi i da za to dobije jedno veliko hvala. za radnicu mogu da kažem -što mu nisi iznijela robu iz radnje u vrijednosti četiri tvoje plate.samo tako se možemo boriti protiv divljaka koji sebi daju za pravo da se ponašaju bahato.
Jako čest slučaj u Bosni i Hercegovini, izvorište istoga je u rasprostrajenosti Mita i Korupcije, u smislu da moraš platiti parama da bi dobio posao..... što ponekad, ali samo ponekad graniči sa normalnim....... kao posljedica svega dolazi do Hronične nesposobnosti državnog aparata i vuče za posljedicu brutalnost privatnog sektora..... jel joj barem plata bila usklađena sa Opštim kolektivnim, ili granskim kolektivnim za radnice u apoteci ????? - ko je ono reako da bi u EU -
tako joj i treba kad pita sto ne treba (joj rime)
Zaista ocajnicki. Kada vec nisu uspjeli u onome sto im je pastir s Durmitora obecavao, a to je \"bicemo u Sarajevu za dva-tri dana\", e onda su okolnim selendrama, benzinskim pumpama, autopraonicama, sumama i proplancima u svom ocaju dali ime \"Sarajevo\", prvo neko tzv. srpsko, a evo sada, principom kome sta prvo padne na pamet, istocno. Ovo mi zvuci k\'o kakvo duplajk Sarajevo, kupljeno u kineskoj radnji. Na svu srecu, odmah se vidi. Haha
Antidepresivi bez recepta? Lepo lepo, napredna apoteka
\"Istocno Sarajevo\" HAHAHAHA Kakvo crno Sarajevo, majku vam ulojenu shumnjacku **+bem??!!... Pale, Kalovita Brda, Mokro, shume, shume, bare, potoci.... kakvo crno Sarajevo?! Hahaha.... kakvi jadovi... hoce da se zovu Sarajevo, pa makar... :)))))
možete ga vi zvati kako hoćete, ali je sve to SARAJEVO
Strasno! To je ono \"jes\' zaheban, razbio zenu i dijete...\" Sad bi trebao otac ili brat ili muz od te zene njega malo upitati za zdravlje!! A pogotovo me huja fata na ove sto ne placaju radnike... najgore je sto ljudi fakat trpe i rade bez plate... Fuj!!
lijepo je vidjeti da se gradi Istocno Sarajevo
idiote fasisticki!