Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo se odužuje toliko da padne u zaborav onda će dobiti jedno 10 godina već 3 odležati do pravosnažnosti i dobro vladanje kajanje i ostala sranja eto njega vani brzo kao tomo spahović.nermin rovčanin.rastoder i ini pravosudje korupcija-nemoral-mito!
@fopu i meni je draži Sratko nego SBB
Hoćel se organizovati neki protesti? Rado bih došao. Ne želim da se mojim parama finansira odbrana nekog ubice i to 11 miliona KM! Ove cure su zaslužile bolje sugrađane od nas!!!
Koja lakrdija od države.
de-viza za buducnost uzecu pravdu u svoje ruke
Ajmo ljudi pritiska malo sa nase strane. Svi na ulice ponovo ! Ako mozemo za sve ostalo mozemo i za ovo. natjerat cemo ih da rade svoj poso
Ja bih ovog sejfica pustio u šake jadnim roditeljima od poginulih djevojaka,pa neka ga oni kazne kako zele.....
Joj sapunice, ali ovo nije Turska serija nego Bosnasko balijska. Fuj.
Neka je stid i sram sudije koji vodi postupak i advokata koji ovo namjerno radi. Ja ne znam sta bi ucinio da se ovako nesto meni desava iz mjeseca u mjesec.
Kad ti roditelji imaju dovoljno dobre veze u SDA i funkcije, možeš sve. Pa i ubiti. Sve može.
Roditelji su mu u SBB kao i on sam.. raspitaj se malo bolje
@tomicamali SBB SDA, koja je razlika? U medijima se svađaju, a vlasti u koaliciji i talovima...
jbo vas on, zatvori djubre na 30 godina
Pita li se iko kakvu poruku nase sudstvo daje javnosti???
Ovo je odvratno! Jadni roditelji i porodice nesretnih djevojaka... uzasno, sramno... krmak odvratni! Za ovog vepra i njemu slicne nam se svima odbija crno ispod nokta, divan vam je sistem, bagro korumpirana!
na kraju ce ga osuditi na 2 godine i odmah pustiti jer je toliko vec proveo u pritvoru
Stranka Dzamijskih Papaka ponovo udara
ovo je qurac drzava
Samo produbljivanje agonije porodica poginulih i pravno ismijanje te dvije nevino stradale dijevojke.Ovo se sve vise pretvara u slucaj Memic i Dragicevic samo sto je jos gore sto je ubica poznat i uhicen a pravni sustav ga stiti i ide mu sve na ruku kako bi odteceni mozda izgubili strpljenje i odustali.Jadno i pravo i pravni sustav ove zemlje