Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ljudi ajriz i meša će svoje robijati a šta ćemo sa ovim što su na vlasti?!
a jusframic oslobodjen za pljacku milona
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Nisu osudjeni za ubistvo, ni za druga nedijela a sad dobiju po osam godina. izaci ce za pet i sta ce dalje raditi? nastaviti gdje su stali! Sigurno nece konobarisati ili raditi u bingu
Ako itko troši kisik, to su pva dva ćelavca
jebbo i iTko mamu tvoju sugavu!
@100 Šta je fekalijo, bode te pravopis u oči
👳👳⬅️🔨💀
I ova patrola iz Ljubogošti kod I. Sarajeva propustila da ih izrešeta. A što se tiče presude na 40 godina ona je ukinuta jer policija i istražni organi nisu uradili posao kako treba, nema materijalnih dokaza i sud nije moga na pamet da ih osudi.
Osloboditi momke za krađu od anticivilizacijskih genocidnih kopitara jer to nije nikakav zločin, a za ubistvo - vješanje.
Joj sad kad ove Bosnje zavrse u srpskom zatvoru, ima da ih mucimo kao u logoru