Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne djeluje ko kriminalac ko zna šta je trpio i kakav mu je otac bio. Jadan momak. Nije mu ovo trebalo bolje da je odslužio kaznu pošteno pa polako vraćat život u normalu
Nije mu lako i zao mi je momka...
@LoedDuna ogromna ljudina. Dobar prijatelj svima nama koji ga poznajemo. Velika je šteta što njega i majku država nije štitila od oca. Dabogda ga nikad ne nasli s nadom da se negdje vec skrasio
Šuti i trpi kao da ti godi, dok ne pukneš... Ljudi nemojte trpiti obiteljsko nasilje, nego poduzmite nešto prije nego što dođe do ovakve tragedije. Dečko, ne samo da je presudio ocu nego je presudio i sebi, uništivši si život za vijeke vjekova.
Otosao da se rokne kad je skonto sta je uradio - garant.
Ako je trpio zlostavljanje i izvršio ubistvo iz nehata onda je bilo osnova i da se blaže kazni. Ubice iz umišljaju su znale manje dobijati od ovoga.
Drzava znaci nije zastitila zenu i mladog covjeka od klosara i nasilnika oca i muza,neka ga je ubio i nije trebao biti osudjen...kada nasilje prijavite policiji ,kazu nije nista uradio,nije to nase i ceka se da se desi tragedija,zakoni se lose provode ako kazu da su zakoni dobri.
A zasto sudija ako je znao za to da mu je otac osudjivan i da je terorisao svoju obitelj nije odreagovao realno. Taj otac i ne zasluzuje da bude otac. Aldine sine aferim ti!!!
Pustite čovjeka da živi.
Sve ono sto je Svevisnji Bog zabranio u Svetim knjigama ima smisla. Alkohol, kocka, preljub, kamata i sl. A danas kad neko uradi lose djelo odmah mu se trpa vjera kao osnova tog nedjela. Vjera je cista od tih stvari, Bog je JEDAN, samo je razlicit nacin na koji Mu se molimo a nase zelje ostaju iste(zdravlje, pamet, nafaka, potomstvo itd). Od HARAMA nema koristi pa makar ga i najvecem dusmaninu cinili. Pozdrav razumom obdarenim ljudima😃
@adidasoni a šta si htio reći vezano za ovaj slučaj?
Pravni sistem je prvobitno trebao služiti za ostvarivanje pravde i u mnogome je bio kud i kamo bolji i pravedniji prije 200 godina već danas, u svijetu generalno. Danas je pravo toliko izvitopereno da ponekad skoro pa nema veze sa pravdom, već se radi tačke i zareza u nekoj rečenici oslobađaju zlostvaljači, ubice itd. Ako svak zna da je dečko bio maltretiran i da se branio glupo je da mu se uništi život zatvorom!
U BiH se isplati biti siledzija i napasnik, najgore prodju oni koji se samo brane
Greska sto se nije javio, ipak samo 4 godine, to znaci poluotvoreni zatvor sa lijepim privilegijama, nenasilnim zatvorenicima i sa vremenom vikend kuci. A vjerovatno vec nakon 3 godine bi odsluzio sve.
Jadan momak. U teskom ocaju zbog nasilja oca monstruma, uradio je ovo, u trenutku neuracunljivosti. Nek ti je sretno u novom zivotu. U zatvor se ne vracaj.
Sa Bara se niko ne vraca!
@Avdina Dvoguza i pruga. Dvije majke
sstace svakakve covjeka muke snadju trepa se opratiti odma sa pomoc koke kot
E tuga velika.....