Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udri policijo , samo udri ,dok vam pendreci ne popucaju .
s*bi sa pala provocirali
Nemojte ih tuc, meni je odmah srce na mjestu, prepao sam se dva dana nije bilo paleza ni pucnjave, ovo je pravo sarajevo, samo jos fali arapa malo ih je zasadzasad.ocemo jos ocemo jos pa kad sablje pocmu raditi, jupi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
VW Golf 5 i golfu stavili inicijale
Šeiku od Alipasina je odzovolo sljedeca pucnjava i gotovoooo obdukcija mu ne gine
yo
lukavička mafija osvaja sarajevo sa tipovanjem balija
Lijepa titina murija! Pendrek vise od pinkala koristili
Loša neka pucnjava ... osam uhapšenih a samo dvojica propucanih ...! ! !
samoglasnik, suglasnik, samoglasnik, suglasnik, suglasnik ajmo ko je dobio koju riječ
Zucna polemika izmedju intelektualca kluba M91 i kluba Nova misao je rezurtirala zestokom razmjenom argumenata. Pa dokle ce se ovi intelektuali ovako prepirati?
mammlipakepebbat
šteta pa neznaju rukovati oružijem pa da se fino pobiju ko pravi . ovako još od države potroši pare na zavijanje rana !
M. A., M. M., L. I., P. A., K. E., P. E., B. B., i A. T. koji k..... ???? hahahahahaahahah
Kad pucate pokušajte i da se poubijate, OK?
Skype is down through all the world people.
srbi jos dalje ubijaju bosnjake u sred sarajeva
ooo gospon seik od alipasina sad si poceo i pucati :D
Da ponovimo lekciju po stoti put. Policijskom racijom od M.Dvora do Sebilja zaplijenilo bi se 5 pištolja, jedan kalaš, 15 noževa, par bezbol palica, dva duga noža preko 40 cm, a tu su onda i druge stvari kao npr: pola kile trave, deset deka heroina deset deka kokaina, par stotina "tableta", uz bar desetak djevojaka koje se bave prostitucijom, desetak prosjaka podrijetlom van BiH uz nekolicinu domaćih prosjaka i "umjetnika", sa klasičnim zločinom protiv djeteta i malodobne osobe natjerane na prosjačenje, čopor pasa lutalica, dva tri internacionalna kriminalca sa Interpolovih potjernica i tako... Afidersum.