Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ulaze i izlaze iz kampa kako hoce. Nema obezbjedjenja kao npr u Lukavici gdje je centar za strance. Pa i ovdje su stranci. Previse im se dalo slobode i nije ni cudo sto se ovo desava.
Ležanje u Lukavici 100 KM dan x 2500 migranata...
Registrovati svakoga ko se uoči na BH teritoriji. Obavezno nošenje narukvice sa registarskim brojem , one bez odmah hapsiti legitimisati i označiti. Ne smiju nam nepoznate osobe a drugog kontinenta praviti čopore i baviti se organiziranim kriminalom
Ne znaju ljudi da se za bajram puca u zrak...
Oklen im horuzje, ajali vi iz palicije,znaten li
braća naša se malo pokoskala
Ima ih svugdje po gradu, gadni su , ugrozavaju nasu sigurnost i bas ih ne voim vidjeti na ulici. Postaju sve nasilniji a mi se povlacimo jer s bagrom ne znas kako a policija ne radi nista. Leze po citav dan i od nerada ne znaju sta ce nego se drogiraju, tuku i kradu. Treba to sve zaposliti na ciscenju, okopavanju, uredenju ulica jer kad budu morali da rade odose oni dalje iz zemlje.
Da, apsolutno, u protivnom pedala.
Podjelite im puske i zakljucajte kapije.
Inđiliri rjesavaju nesuglasice oko drugog zakona termodinamike
Joj kad se sjetim bula sa welcome refugee transparentina. welcome brothers. Sve go olos, koje europa planski prebacivala Bog nekog razloga. najvjetovatnije da ce zavrait na frontu sa rusijom
Deportacija svih muskaraca osim onih koji su dosli sa porodicom.
samo nek se roka
Dolaze jos stotine migranata u Bosnu,a politicarima pare
Al ofalili su s maramicama mesčini, kao da ih je manje po gradu ili se meni to samo čini
manje Marokanaca i nema maramica samo oni prodaju po semaforima