Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki, ali svaki dan se na desetina provalnih krađa u stanove i kuće sirotinje naprave, saki dan se kradu automobili običniim ljudima, npr. mojoj prijateljici sa posla su u mjeseci dana 3 puta provalili u stan (žena nije imala ništa, niti prstena u kući ali i nigdje drugo) pa se o tome ne blebeće. Zabole me što su joj provali u stan i pokrali je. Ako i kada svi žitelji države odnbosno Federacije budemo tretirani isto onda ću razmišljati drugačije a ovako baš neka su, kod dotične je i bilo šta za ukrasti.
"Tužilaštvo BiH najoštrije osuđuje ovaj i druge napade na sigurnost nositelja pravosudnih funkcija," OSTALE GRAĐANE MOŽE SE NAPADATI, PLJAČKATI, UPADATI U KUĆE STANOVE, PA I UBIJATI - JEL KORUMPIRANI GADOVI?
iskreno ona ima itekako dobru platu...tako neka je stite oni koji su je i postavili...nije sigurno dobila taj posao putem konkursa...apsolutno mi ih nije zao...zao mi je gladnih i bolesnih...
terorizam
Lopovi pobjedili na izborima, samo su tužioci protiv njih i to službenoj dužnosti. Policija je za a i kda ne bi bila, lopovi na vlasti bi je promijenili.
auto tazi u hercegovini, pare u rep.srpskoj a zlatne kasike znaju i ptice na grani gdje da potrazis...
Ne sikiram se za nju..zao mi sirotinje
Da nije opet OSA!!!
Jao frapiran sam...grozno, užasno, zar se i stanovi obijaju, sigurno su to učinile osobe od ranije poznate policiji.
eno sad....mozda je to obična provala al eto kojim slučajem se zadesilo da je vlasnica tužiteljica. što ne reagujete tako kad se dešavaju isti problmi kod običnog naroda?
otkaz i u bingo. ocito je poslodavac (drzava) ne moze adekvatno zastitit.
vehabije naravno
de ne gnjavi...
pa salim se tupko, cemu nervoza ? :)
ne kontam zasto kad savrseno rade sud i tuzilastvo hahhajajHhahahahahaaha
pravosudni organi su bitni i njima treba zastita a kad provale u kuce i stanove obicnih ljudi onda nikoga nije briga i to nije sramota treba vas da bude stid sto ovako pricate i pisete.