Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stavljate sliku sa imenom i prezimenom sada, a kada je u pitanju kriminalac, klosar i druge slicnih imbecila tada stavljate samo incijale mutavci jedni mutavi.
Stvarno nema potrebe za slikom sad kad je pronadjena.
Kod nas ti je postalo normalno ako si naje..o svi objave tvoje ime a ako je..š onda incijale.
ja ću ovako....elemtere kejfe feala rabuke bi ashabi fil...
@MrziteljPDA sabrana :( ...ima problema, da.Ali sabrana, ne ide.Da je Elena u pitanju pa ok, al ova nesretna zena i njen sin nisu skrivili nikome nista.Pun grad bolesnih trebaju pomoc.Pozz
pa gdje si bila majčice mila😥mozda ima psihičkih problema😥hvala Bogu neka su te našli 💜
Ma vidi se da nije sabrana
Čuj idiota...
Šta je imate predavati sinu kakva je ovo glupost, valjda je prvo trebalo odvesti u bolnicu na ispitivanje je li žena dobro, šta se desilo itd, a ako je zdrava psihički onda šta je imate predavati sinu, ima pravo žena da nestane, ta nije maloljetna da je predajete nekome!
@Poreskiobveznik ne znaci uvijek punoljetnost na papiru da je neko sposoban da rasudjuje ili odlucuje za sebe