Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo grade sta ti papci rade
Ubit konja i zapalit mecku raspustit sve koje rade u grasu i mirna bosna
Nisu to papci nego korupcija.Za ovo je cvaja kriva.Koliko je ova budala do sada prekrsaja napravila vjerovatno je trebao vec odavno bez vozacke ostati i trunuti iza resetaka.Ovako das cvaju pa kad pregazi pola Ferhadije onda cemo se za glavu hvatati i pitati pa sta radi saobracajna policija.
neko mu je stavio drogu u heroin
mozda je covjek krenuo na osnivačku skupštinu budimirove stranke,kao počasni gost
meni je naj dio price da je frajer obukao jaknu i odsetao. a svi ga mirno gledali? policija kad se pojavila uopste? mrtvi centar grada, ako vec nisu bili tu, trebali su biti kroz maksimalno minutu, odnosno trebali su vec znati da manijak vozi kroz centar u suprotnom smjeru, i trebali su pred vjecnom vatrom biti vec prije nego je on sam stigao. *bem ti drzavu!
Strasno,a ja stizem u Subotu u Sarajevo :)
Ovaj '+'grad'' je odavno upropašćen. Hitno sprovesti aneks 7 Dejtona. Svi na svoje. Da prave rođene Sarajlije dahnu malo dušom. Dosta je bilo papanluka.
NIKAD ROBOM!
Nisam ni slutio da će i Klix biti cenzurisan medij. Šuplja priča :) Sve se zna! Ali... Tata je moćan! Vjerovatno je lutak sipao neko malo bolje gorivo u Zvečku, naravno na svojoj pumpi. Nije Sarajevo Kikinda pa da se ovakvi gafovi mogu fingirati :) Sreća postoje nadzorne kamere, pa će se ispostaviti da je... Zvečka prvo proletio pored hotela Europa i onako zlonamjerno, mangupski "zakačio" par auta i nastavio svoj rallye pohod kroz Štrosu (za rođake Štrosmajerovu ulicu) a kada mu je ponestalo trake, nastavio Ferhadijom (da to je ona velika, glavna šetnica u gadu) i došao do vječne vatre da položi šejtanski vijenac, isporuči novi plin i Bog dragi zna što...al' vjerovatno zapali Zvečku, izvinjavam se što sam papak Mečku. Nisam zlonamjeran, samo realan. Mislim da je trebao zakačiti neko živo biće, ovako je krenula priča da su auta udarala njega, tobože nebil kasko naplatili.
Kada već znaš, da je natočio na svojoj pumpi gorivo, budi realan pa nam kaži o kome se radi i koja je pumpa u pitanju, ako ne znaš ja ču ti da kažem, da ti nemaš pojma, a za sve ostalo si u pravu..
sto je gorila gorila
sreca pa niko nije platijo zivotom ovu voznju kroz ferhadiju
PlatiJo? Bas platiJo?
vala bas ''sreca sto nije platiJO''.....haj reci ''okle si šljego'' pa da ti skupimo pare pa da te vratimo u prirodno staniste.
pa otisle prave sarajlije dosli papci sa planine i to je to.
neka oklada garant..
koji kralj hahahahaha
Lik je i vozio u jednom smjeru Ali najjace je obukao jaknu i otisao u nepoznatom smjeru shouu pravi
Seoski "selbrti" :))))
ukazao mu se tramvaj. ee moj Boze, sta se desi Sarajevu? gdje su Sarajlije?
Ja bih ovoga natjerao da mete prostor od vjecne vatre do olovaka jedno tri mjeseca i da bude obucen u florescentni kombinezon ljubicaste boje na kojem pise "JA SAM KRETEN BAHATI"