Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A garant srale i kontaju zensko sam,ne moze nam nista.Ima kap koja prelije casu.
Bile Vi zene ili Muskarci
e svaka ti čast, prva reakcija - mora da su zaslužile, jer eto muško ne može biti 'u krivu'...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije džaba sigurno!!! Žene kad imaju funkciju, podignu se do neba i glume kao da su zvijezde granda! Čast nekim, al iz iskustva znam da znaju biti prave vještice!!!
ovo je dokaz totalne demokratije i osustva diskriminacije spolova, svakom od svakoga prema zasluzi, konačno smo se primakli tom idealu kome stremimo evo već haman tries godina, apsolutna jena ravnopravnost i osustvo predrasuda među svim ljuskim bićima bez obzira na spol i nespol ili orjentaciju seksualne perverzije
Iznervirala ga reklama za Gillette, garant.
Cudi me da jos niko nikoga nie ubio kakvih sve isfrustriranih, nesposobnih i bezobraznih glupaca i glupana ima na drzavnoj sisi.
Hahhaah
Pogledajte Univerzitet u Tuzli!!! Pa tu se svaki dan profesori tuku pred svojim studentima. Prošle godine su se tukli profesori radi parking prostora pred Medicinskim fakultetom. Dekan na Mašinskom fakultetu se pobio sa profesorom, na Pravnom fakultetu, studenti lijepe predizborne plakate Borisu i onom Begiću! Dženeta se šeta po koridama!!! GASITE TO SMEĆE VEĆ JEDNOM !!! SVE SRUŠITI DOSTA SELJADIJE !!!!
Boris i Begic ljaksafoneri?! Studenti lijepe plakate za ocjene!?? Pojasni nam da znamo i mi jesul levati...
@6FeBTzReVoLuCiJaa Sinko kad bi ti rekao da je jednom profesoru sa UNTZ mati držala bordel za SFOR-ce, ne bi mi vjerovao... POGASITI SMEĆE !!! BTW, da li se ikada ono smrdljivo "Ministarstvo" oglasi povodom činjenice da su kćerkicu od Hadžić Sukljić proglasili "učenicom generacije" pored već izabrane učenice generacije? :D :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma direktori kad zaposjednu misle da su niihove skole neka ih je malo prodrmo, kurcce se, eto im sad ne sviraju curcu
Kaže meni direktorica na intervjuu šta ćeš ti iz tvoje općine u našu, ko te dovabio ovamo, niko od vas neće dobiti posao. Zamislite sad, kako tu čovjek ostane pri savjesti.
To je ono o čemu sam pričao! Državno školstvo se raspada. Kabadahije koje su 1995 godine uz dva "svjedoka" dobijali gratis diplome, pod izgovorom "spaljenje arhive" i sebi birali zvanja, su danas u punom sastavu i snazi. Seljadija nikada nije znala pričati, kod njih jedino vrijedi ZAKON SILE! PROGLASITI SVE DIPLOME OD 1992 GODINE DO DANAS NEVAŽEĆIM! UKINUTI SVE UNIVERZITETE, FORMIRATI SAMO JEDAN I POČETI SVE ISPOČETKA!!!
Da, bas. Oni koji su zasluzeno zavrsili faks i sad su u zrelim godinama bas ce ispocetka sve. :D Zna se cije diplome treba provjeriti. ;)
@starbuck Sta je zasluzeno?? Upravu je Bommbash, sve na reviziju! Ako se dokaze da ne zna ni predmete kako se zovu, uzeti diplomu ORIGINALNU i spaliti je! Pa neka se preko suda dokazuje i neka polazu SVI ponovo na komisijama...Komisju samo nastimati da bude JAVNA(Mene sto se tice moze i LIVE da bude, hebo big b.)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nece njemu niko govorit koga ce napadat
ufc tuzla, imal snimak?Ja još nisam vidio ni Karleušin hram, sramota za internet.
POKAZO IM ZAKONE FIZIKE GRAVITACIJE SILE FAZONI MALA MOJA TAKVO TI STANJE SILA MASI DAJE UBRZANJE
https://www.youtube.com/watch?v=96AarVHToRg jel ovo direktorica??
100% je imao razloga, nije mog bagru trpit više, moro je nešto učiniti
Kažu da je ovaj profesor što je čekićem napao kolegice, već ranije imao slične ispade! Kod nas se izgleda čeka da neko nekoga konačno "dokusuri" pa da vidimo da mu je to stvarno bila namjera!!!
Sigurno ima dobar razlog za to... Vjerovatno kurve koju su tu došle stranački sa vezom, nešto mu počele kenjat' i tersat, frajera prenijelo i to je to... Samo tjeraj stoku uhljebljenu