Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali je inace bio izrevoltiran jer ga je garant još ko malog guzio svestenik koji je pedofil.
@AKADEMIK STO IH BOLANE HANDRIS? PA ZAR NE VIDIS DA IM PJENA NA USTA IZBIJA ZBOG TVOJIH KOMENTARA, ALI NE KONTAJU DA IH VUCES ZA NOS??????
OVOM STO SE LAZNO PREDSTAVLJA KAO JA ZELIM DA MU ZENSKI I MUSKI DIO FAMILIJE UCI KLANJANJU DRZECI RACKU GLUHOBUKOVACKOG EFENDIJE OMERHODZICA
UPRAVO SAM ZIOGU SVOJU MAMU U TSCHMAR.SAMO STO NIJE OPRALA DUPE DECENIJU
Kriva je \"tvornica\" oruzija. Crvena zastava iz Kragujevca. A \"zeljezo\" gvozdje je iz Bosanskih rudnika,koje je kopao covek sa arapskim imenom,rudu je prodao direktor firme inace Hrvat. A vlasnik Crvene Zastave je Ma,so.n.ska loza. Sve Bog Alah vidi i svakom je upisano gde ce i sta ce. Mnozite se,pise u svetim knjigama Indzijele\" Volite se i redovno seksajte. Od harambastva nema \"vajde\".
Svaka cast na MUP-u, to neka bude primjer ostalim MUPovima u zemlji. Nadam se da sada u B. Luci nece kukati kako je pravoslavlje ugrozeno u Sarajevu. Ovdje se bar ti pocinioce hapse!
niko kao muftija Travnicki, nego jel ovaj iz Srebrenice il iz Sandzaka. BiHNever
najveci siledzija djevocica i djecaka sam ja,kad silujem koljem zrtvu i popijem krv,to je nama srbima od oca do sina,karadzic nije samo pijo pisacu vec i krv djece to svak zna,mi srbski junaci koljaci jesmo najveci na svijetu u necemu a to je u zlocinima,nema nam ravnih po divljastvu i krvopicu,i to sve u ime bozje...samo krst i fasizam srbe spasava!
Vidim ovdje dosta mankurta koji na prvu optuzuju tkz.\"vehabije\" i reisa Cerica za ovakav cin. Nazalost, to nije slucaj... Napadac je clan SDP-a (FOM SDP-a BiH) tj KOMUNJARA :)))
Bosnia ostati black rupa sve dok ne otjerati talibane. Svi dobila sloboda kretanja bez viza,samo Bosnia ne, zato sto politics vode vehabisti. BiH4EVER!
JOS JEDAN SRAMNI TERISTICKI CIN INTERNACIONALNOG PEDOFILA I TERORISTE REISA CERCICA KOJI ANALNIM PUTEM UNOSI HOMOSEKSUALNA ZNANJA TERORISTICKE SEKTE SVOM SIFILISTICNOM BULJUKU
ma ja i dodik smo platili da glumumo zrtve,ja sam licno napiso scenario a dodik je finasiro-a kak nece on pokrade bosnu i hercegovinu,nije nam upalilo ovaj put al ako mi redovno pocnemo palit vatru i lomit crkve mozda ce to pocet neko da vjeruje...odoh silovat neku djevojcicu i popit malo krvi treba za sutra meni energije...
Ovo rezultat politike vehabista in Bosnia. Lopov Ceric stoji iza svega, mudzahid napolje. BiH4EVER!
Pipo magare blesavo.
kad vidim kakve generacuje odrastaju siguran sam da ce iduci rat za bosni biti mnogo krvaviji nego ovaj zadnji. a pogotovu sto danas nefali ni jednoj strani oruzja i municije. a najbolje je sto ce ovi sto odgajaju ovakvu omladinu biti zrtve toga sto su odgojili.