Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlazite i NEMOJTE SE VRAĆATI!!! GAMAD ODVRATNA!!!
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/mup-ks-u-vogosci-povrijedjeno-devet-policajaca-i-osteceno-14-vozila/150714013
horde zla nemaju damu
Vidi se po ovom nabildanom da su to sve fini momci dosli da civilizovano navijaju za svoj klub
plok
Ne zna se koji su veći neandertalci.
sad ce njih dalalabisti jeat
5 polaka aneksiralo sarajevo
Ovo da su napravili u Turskoj, obavezno bi jedan bio u kovčegu. A može Sarajlijama svašta proć'. Jebeš Sarajevo sa sandžama, to samo ima jezik, nikad to neće bit ratnik Sjeverne Bosne.
Dobro, hajdemo reci da bi trebali barem materijalnu stetu platiti. Svakako ne mogu platiti dusevnu bol hordasima. Ko bi propustio ovako dobru zafrkanciju na njihov racun. Dodje 20 Poljaka i prebije hordase na domacem terenu. Nenadoknadivo.
Onom kretenu na sl.5. kao da se cuko pokakio po glavi...
Otkad Poljaci postase poznati po huliganstvu?MAgicna rijec koja njih takve tjera u misije rupe je "Josif Visarionovic Staljin"
Nek ga mjenjaju za Tamića😄
I ne razbili ih poljaci. Sve brda mišića od dva metra gledajući po slikama. Ovi naši su brda sala, djeca ili narkomancici, babini sincici zaposleni po drzavnim firmama i jad.
koliko moras biti ili jadan (da nemaš promets) ili pohlepan pa da primis ovakvu grupu u hotel???
Kako ih nisu smjestili na Pale, kad su znali sa kim imaju posla ? Ovi jos nisu nigdje dosli da nisu napravili sranje. Puca se svaki dan po carsiji, a onda kad treba da se ispali neki metak, nema nigdje nikoga. Zasto murija nije pustila Hatica i nase testosteronom naduvane momke, da rjesavaju stvar kad oni ne smiju ???
Tako fino oznacite autobus, da ne bi raja bacala kamenje na pogresni.
Hoce li smjei ici neko u Poljsku he he, vicite tamo ovo je Rusija
cuvaju ih da ne razbacaju sarajlije opet
Navala Putinovaca na portal sa 1 Mb memorije u mozgu !!! Virtualni huskasi i krhaci ...