{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Priprema se autobus za odlazak navijača Lecha iz hotela u Vogošći

14.7.2015. u 11:25
97
172
Priprema se autobus za odlazak navijača Lecha iz hotela u Vogošći
97
U Vogošći teku pripreme za transport navijača Lecha iz Hotela Sunce ispred kojeg je sinoć izbio sukob sa navijačima FK Sarajevo.
Kao što je portal Klix.ba najavio ranije, u toku su pripreme za transport navijača Lecha iz vogošćanskog Hotela Sunce ispred kojeg je sinoć izbio sukob između pristalica poljskog kluba i navijača FK Sarajevo, zbog čega je intervenisala policija. Bilo je povrijeđenih na sve tri strane, a uništeni su i neki automobili, kao i autobus navijača Lecha.

Jake policijske snage čuvaju navijače Lecha i ne dozvoljavaju im izlazak iz hotela, a u isto vrijeme se obavljaju privremene popravke autobusa kojim će biti obavljen transport navijača. Policija je dobila pojačanje.

Zaposlenici Hotela Sunce su nam rekli da će navijači danas napustiti hotel, ali zasad nije poznato da li će biti premješteni na drugu lokaciju ili će biti vraćeni u Poljsku.

Glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo Irfan Nefić nije želio otkriti nikakve informacije.

"Obavljamo svoje aktivnosti, više ništa ne mogu reći", kazao je Nefić.

Fotoreporter portala Klix.ba se nalazi u Vogošći ispred hotela u kojem su još uvijek navijači Lecha, a čitatelji će biti obaviješteni o daljem razvoju situacije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: