Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako se prerušavaju u muslimane ovi lažni muslimani iz SDA i kradu vlastiti narod već 20 godina.
nemaju oni vlastitog naroda, njihov narod je samo na pozicijama, a vjera i nacionalnost im je novac. narod glup pa glup, glasa za iste 20 godina
i kod srba i hrvata je isto...a znas kakav je nas narod:nek me moj krade....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kriminal cvjeta u gradu a ministar i policijski komesar ne osjecaju se odgovornim. Ovo je prevrsilo svaku mjeru. Ostavke, odmah!
Problem leži u pravosudnom sistemu. Policija uhapsi, tužilaštvo pusti i tako u nedogled.
kriminal cvjeta 22godine nije to od neki dan...sta je sa ovim ljudima?????
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
locirati uhapsiti procesuirati!
Poštovani posjetioci, pročitah ove Vaše komentare, pa se odluta sa teme na nacionalizam, dakle standardna forma nase balkanske stvarnosti. Zamoliću Vas zbog naših budućih generacija, smanjite mržnju i nasilje. Svi smo živjeli vjekovima zajedno, ljudi moji. Ako mislite da nisam kompetentan da dam svoje mišljenje, onda ću to potkrijepiti izjavom da sam i ja izgubio dosta članova svoje porodice u suludom ratu, a i bio sam ranjavan više puta.PA ZAR DA MOJA OSTAVŠTINA BUDE GOVOR MRŽNJE I TROVANJE BUDUĆIH GENERACIJA!! Neidite putem mržnje, zavisti i ljubomore!! Gledajte kako da unaprijedimo suživot i toleranciju!! Pročitajte svoje svete knjige, potražite spokoja kako samima sebi tako i dunjaluku oko Vas. Mnogo Vas pozdravljam
Svako tu pomalo krade. Malo musterije ,malo uposlenici, malo zastitari.
Dovoljno je da imaju termo-kesu koja je obložena aluminijumom pa da zujalice na izlazima ne zazuje. Kad tome dodaš širu garderobu u koju lako skloniš napunjenu kesu, džaba ti zaštitari što bleje, na izlazu iz radnje, kad ništa ne zuji... i tako kesa po kesa, džemper po džeper, u privatni butik ili jacapi... Realno...
to na Ferhadiju, pa lincovat.... pa da vidis reda....
Gdje vi vidite da iko išta krade? Jedino što vidim je kako se pikseli guraju.
Zato nisu ni vidjeli pljačku :))
Treba pod hitno zabraniti kretanje bilo koga kome se ne vidi lice. i tačka.Ovako ispod niđaba može hodati i največi kriminalac a nevidi se.
umesto SCC hocete reci Sarajevo Hidžab Center
Ovo je Sarajevski specijalitet,kao i prodavanje cigle ili gazanje jednog frajera od njih pet ,sest najmanje.I onada kaze 'Jarane ja sam ti rodjeni Sarajlija",a imaju vise ociju nego zuba.Ja sam isto tako rodjeni Sarajlija al kako vrjeme prolazi sve vise me stid.
'si vidio jarane šta radi reklama Zmajeva :D
MA oi glasaci SDA SU NAJVECE OVCE I TREBA IH SISAT KAD SU DEBILI NESKOLOVANI NEOBRAZOVANI NE ZNAJU!!
MA OVAJ BOSANSKI NAROD JE OVCA KOJA ZASLUZUJE naJGORE!DA TI SDA DIJETE EBALO CAST IZUZECIMA KOJI SU ZLATNI!
Najoštrije kazniti
eto ako ima kakvog popusta na te majce i dzempere musterija sam hahaha
Svaki lopov i protuha iz zemlje i regiona se sjatio u Sarajevo. Ovdje su najbolji uslovi za taj biznis, dok ne ubiješ barem par ljudi, nemožeš vidjeti sankcije i zatvora.