Bosanska Gradiška
0
Preminuo starac pozitivan na H1N1
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve o h1n1 ,prevenciji.... www.medicinabih.info
E, Bože pomozi, ti si Jedan ti si Kadar, pomozi ovim paćenicima, što dušu šejtanu prodaše. Pa,, doktori, političari , novinari, zar je Mišković i njegova firma važnija od mentalnog zdravlja ljudi iz regiona. Propaganda je nevjerovatna i ubitačna, evo ja sam spreman platiti tih 25 KM samo nemoj te više da nas trujete tim i takvim \"informacijama\"
Definitivno bespotreban članak i dizanje panike. Dobro,razumijem,plaćeni članci od strane farmaceuta,ili da ste u trendu,kao i kod nas ima svinjske gripe. De bar upakujte te informacije profesionalno,nešto izostavite ako želite da bude zvučno,ovako je smiješno.
jos jedna u nizo od novinarski gluposti...i sta sada prva recenica covjek umro zbog posljedica srcanog udara, a bio pozitivan na H1N1.....i onda prica o svinjskoj gripi....normalno da ce umrijeti 74 godine,srcani bolesnik i H1N1 je samo jedna dodatna karika u tome...nego bitno je da raju isprepadate...kako nepovezane tekstove pisete