Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode Šefkija dođe Šaćir. Sarajevo je nestalo, nije propalo nego nestalo. U Sarajevu više ne postoje maniri, ljubaznost, radost. Sve je spalo na dilere i bildere.
Alkohol je zlo koje je rasturilo mnoge familije tako da kultna kafana nije pohvalan pojam, a ovi sto ce pucat disjakove negiraju to. Negirao sam i ja kad sam pio i od tog nema nista.
Uključila se Bot mašina da puca dislajlove hahahahahha. Samo pucajte dacu vam ja 3 marke za pivu ispred grana Pa. Čak cu i stat 5 minuta da čujem filozofiju uličnog Slavoja zizeka.
Ne znam ni jednog ugostitelja da nije imao tragediju, dugove, probleme ko god je radio
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bio sam sportista i student kojem je rahmetli Šefkija osigurao potpuno besplatno jedan obrok dnevno … to ke bio period odmah poslije rata …tako da možete samo pretpostaviti koliko mi je to značilo … Šefkija je prije svega bio VELIKI ČOVJEK da mu Allah podari lijepi Dženet…
Nebitan lik nebitna kafana.
Rahmet muduši...
"Među političarima najčešći gosti su bili Mirza Delibašić i Asim Ferhatović” 🤦‍♂️ Ko pise ove tekstove, koga ovo zaposljavate u redakciju.. ??
Ko su ta dvojica ?
Među političarima najčešći gosti su bili Mirza Delibašić i Asim Ferhatović. Svaka cast Klixe :D
Za papke koji ne znaju u Siranu se prije rata jako dobro jelo , naročito kašikom . Dolazilo se pojesti , popricati a ne lokati .
Kinđe i Hase politicari, bravo👍
"Sviraj, sviraj, nepoznati druže nek ti strune na gitari ječe stare pesme uspomene bude, stare pesme nove rane leče..." Neki ljudi grad čine posebnim, kao i veličanstvena zdanja u njemu. Rahmet ti duši 🙏
Mirza Delibašić i Asim Ferhatović poznati politicari
Asim i Mirza političari?
Gdje dođe taj si rano
Bh industrija -- kafane. Oni imaju Elona, a mi Ševkije.