Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto brzi i bezbolniji oporavak djecacima bez posljedica
Ovu sliku preminulog niste trebali objavljivati .
...yebeni "čitatelj" je moro slikat...a ovi smetljari objavit.
@commiemarshhal jeste ružno ali ovakvih slika je potrebno, nek 100ka jednom nauči šta ih čeka ako naprave pogrešan potez za volanom iz pasjaluka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakva je to psiha koja tako kretenski vozi i pretice dok su mu djeca u autu???
A pita li iko da li su djeca bila vezana i ko je u stvari kriv ovdje. Da Bog da da nije ni došlo do ovoga ali kao neko ko prelazi u prosjeku 70 000km godišnje po Bosni vidim da rijetko ko djecu drži mirno u autu. A mene se zaustavlja i kažnjava zbog dnevnih svjetala (fabričkih, jakih) Do kad će naša policija zatvarati oči na ostale prekršaje iz ZOBS-a? Nisu samo prekoračenje brzine i nepaljenje svjetala jedini prekršaji za naplatu.
Evo na primjer na istom potezu iza krivine paša stoji u svojoj traci i bez žmigavaca priča sa drugom koji stoji sa strane. Smiju se oni u 16 a ja dolazim sa 90 i kamion kojeg sam pretekao nekih 300m prije. I još maše da se svađa sa mnom kad mu prigodnim riječima u prolazu objasnim situaciju.
ova dionica je rekonstruisana poslije poplava. i sad je tamo strasna krivina a znakova tanko da upozori. nekad ims bezveza znakova. s gdje treba nema.
bolnica 5 km u doboju. a oni voze covjeka 75 km u zenicu. cak je i tuzla blize.
Koji kreteni covjece. Objavljujete sliku mrtvog covjeka. Imate li postovanja za bilo sta?! Novinarska etika, bilo sta??
bio je ziv tada.. u bolnici je tek preminuo
Sreca u nesreci nije naletilo drugo putnicko vozilo, zamisli situaciju samo da je umjesto kamiona bila druga porodica..................
Evo na primjer na istom potezu iza krivine paša stoji u svojoj traci i bez žmigavaca priča sa drugom koji stoji sa strane. Smiju se oni u 16 a ja dolazim sa 90 i kamion kojeg sam pretekao nekih 300m prije. I još maše da se svađa sa mnom kad mu prigodnim riječima u prolazu objasnim situaciju.
TUGA BRATE ,A SVE ZBOG NEPROMIŠLJENOSTI.SABUR PORODICI I BRZO OZDRAVLJENJE POVRIJEĐENIM.
Sve brzina nista vise i kad misliš da najbolje znaš voziti samo jedna greška može te koštati da ostanes invalid čitav život imao sam prije 2 mjeseca udes, sada ne vozim preko 50 nebitno gdje idem
Puno sreće sa 50 km/h na autoputu.
@RAMMSTEIN Na autoputu naravno koliko pise i koliko je dozvoljeno... ali na drugim putevima (koji vecinom imaju ogranicenja 50 km/h) treba se pridrzavati tih odrednica na znakovima jer to su profesionalni ljudi izracunali kao sigurne brzine jos kada su ti putevi bili novi. Ali treba imati u vidu i druge faktore, tj kod nas imamo dosta A) slabih puteva, B) svakakvih / neispravnih auta, i kljucni faktor: C) dosta kretena za volanima, koji misle da su na trkacoj stazi, i ugrozavaju druge i sebe..
Zalosno je kad ovako voze, pogotovo sa djecom i jos preticu na punoj. Znaci da mu je svedno sto je poginuo jer je to sam trazio. Brz oporavak djeci dragoj koja ce imati traumu do kraja zivota , zbog jednog budale .
u ovoj drzavi i onaj zadnji coban misli da sa 20 KM moze potplatiti policiju i zato svi i divljaju kroz crveno pa na punoj a sto da i ne samo pogledaj vozni park ispred policiske stanice ni blizu srazmjerno platama
puna linija ...