Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
famelija se bavi poljoprivredom :)
E PAMETNE NAZOVI DRŽAVEi , mjesto da im daju poticaj za proširenje proizvodnje, pa bolje da mi proizvodimo, nego da uvozimo! A šta je s onom izlizanom, KUPUJTE DOMAĆE?
vam fašističku! ne zna se ko je gori,držaa ili oni!
pronađen objekat za uzgoj a oni okrivljeni za promet valjda bi ih trebalo okriviti za proizvodnju, ili se sad već unaprijed zaključuje da ako je već uzgaja garant će je i prodati e svašta
ban jelacic je bosanac tacnije iz buzima
Ej Bane, je li ti ova mila, onako, Banska - Ustani Bane, Hrvatska te zove, Ustani Bane, Jelačiću! Nema Hrvata, nema junaka, Kao što je bio Jelačić ban!
@Ban e ja u inat ne bih napisao \"organizirani\" nego \"organizovani\" ili \"organizovani\" nego \"organizirani\" pa nek crknu. Eto im sad! P.S. daj mi reci koji su to ortodoksi i katolici teroristi? Jel Irci ili Kopti majku im fašistčku, samo daj reci koji su da im i ja prikrpim koju. Znam i ja prijatelju biti nacionalista samo ne znam prema kome, pa se nadam da ćeš me Ti, o Veliki uputiti Nacionalisto. Daj, daj, hoću i ja da lajem kao pseto, hmmm, mislim kao i Ti.
@Ban - ti si polupao lončiće. A ovoj bagri - vidi kako sad objavljujete puno ime i prezima e kad neko si_luje, ubi_je, ukrade...onta je to X.X. Okomili ste se na marihuanu koju cijeli svijet počinje kristiti kao lijek, na žalost farmaceuta jer ona stvarno liječi a ne zaliječi kao njihove tablete i - ostavi za kasnije da opet moraju kupovati. Pa to je licemjerstvo prijatelji!
TO! Nema veze što su koljači spremni, što nam organizirani ortodoksni i katolički teroristi napadaju državu, hapsite travu! Djeci vam za lijeka zatrebalo, majku vam korumpiranu, miševsku. MUP = BAGRA SA DNA KACE!
LEGALIZUJ za dobrobit i korist, zabrani zloupoterbu! :) biljke su među nama:)
LEGALIZUJ