Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U naslovu piše poznati detalji nesreće, a u tekstu piše da detalji nisu poznati!
glupi do bola ovi nazovi novinarcici...
Uzrok je uvjek neprilagođena brzina, preticanje, puna linija, klizava cesta. Nema drugo.
Lose ceste , civilna auta sa radarima uz ulicu
Čestitke za "novinara" trebalo je ovo sastaviti.hahahahahahaaaaaa
Napravite autoceste i brze ceste da prodišemo i da spasimo živote.
hahahah poznati detalji, nisu pozate okolnsti
Kontradiktoran tekst, poznati detalji, okolnosti nepoznate
Sramota,.. u naslovu pise, "poznati detalji" u tekstu, " nepoznate okolnosti.
mokra cesta, brza vožnja
Neki pišu ukleta cesta a ta je poprilično sigurna; ima ogradu, nema divljih priključaka, asfalt poprilicno dobar itd.. Kad se vozi 80 koliko je i dozvoljeno nema nikakvih smetnji. Prije su ti vozači ukleti što tu voze 120-140 sasvim normalno i prestižu te ako ti 100 voziš, a svakih 700 metara znak ograničenja od 80.
Često prolazim ovom dionicom i mogu reći da nema blesavijih vozača od ovih sa Hr tablicama naročito oko Žepča. Nekoliko puta sam bio svjedok opasnog preticanja da bi zatim odmah skrenuo.
Balkan prokleti
oni iz suprotnog smjera kad vide da neko pretiče zakočite bar vi ali većinom neće ni da popuste gas, kad se desi onda se kasnije kaju mogao sam im život spasiti
Cesta smrti. Ljeti kad sam vozio strasno je bilo. Zaista ukleta cesta.
Dovoljno je proči tom dionicom pa da vidiš pod kojim okolnostima.
Zews..sta normalna? Ne znas ti nista. Ta je cesta ukleta, steasna.
Iz Imotskog i da vozaju golfa 3? Ma dajteeeee...... :(
Nemamo mi para ko na zapadu da sa prvim vecernjim satima ukljucimo ulicnu rasvjetu i na auto putevima. Na M17 u tunelima su one svjetle tacke po sredini ceste bila prava stvar.
Kakva crna rasvjeta na zapadu i autoputevima? Čemu svrha? Jesi li bio nekad u Njemačkoj, Austriji, Hrvatskoj, da ne nabrajam dalje, i vozio se autoputem noću?
Samo Belgija ima javnu rasvjetu na cijelom autoputu i to iz razloga što im struju plaća Njemačka kao odštetu za II svj. rat. Kad se to otplati i oni će je pogasiti.
pored autoceste gasa se sporednom cestom plus kisa, sta je u glavama ljudi, kad ste za volanom nekad pomislite da s druge strane puta imaju i savjesni ljudi djeca i ostali