Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvim borackim varalicama,makroima,i galamdzijama , SDA je strahujuci za svoje fotelje , podijelila poslovne prostore,visoke penzije,besk. kredite,auta.. , , a iskrene borce i patriote poslala na ulicu !
Bas onako fin momak, kulturan. I nije to bila prostitucija nego istrazivanje, jer radi doktorat na temu: Zene kao privredni potencijal.
hajmo borci sada okupljanje
hajmo borci sada okupljanje
ova Arnela je to radila iz ljubavi...
Čim je Ožegović,mora da je iz ljubavi!
Masa ovih glupana je iskoristila rat da obuce uniformu, i iskoristi je za svoje licne interese, kriminalne radnje, i sve ono sto ne bi nikada mogao u pravnoj drzavi. Krijuci se iza casnih ljiljana, skrnavio je postenu borbu. Ovakvih slucajeva je i previse, u ratu i poslije rata, a vlast im to dozvoljava zbog njihovih interesa.
I don't know what you heard about me...
but Selvedin is a m**cking P.I.M.P
6 ljiljana zlatne boje na prsima...alija mu sve dao
Naš Seeelvo, naš veeeteran.
joj ko nešto. striptiz bar normala svugdje samo kod nas nešto seru
Jel ga peru u vješ mašini, il ručno
Pošten, vidi se na njušci.
babo mu bio dobar cojk