Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj Ese nevinog živog heroja Foče hahahah. Uspijevao je glupanima isti stan, kuću, plac prodati po 2, 3 puta i prolazilo mu.. Eto šta smo mi i ko smo evo 25 godina. Ali najveći je blam bio kad je ESO bio 'tatamata' tj. glavni za sastavljanje esencijalne liste lijekova u kantonu Sarajevo?!! E to je bio vrhunac kenjanja narodu po glavama. Fuuujjjjjjj.
E duša.. Na faci mu se vidi da ne bi ni slago, a kamoli ukro ne daj Boze.
Bosanski Donal Ramp.
Hahaha jbg, smijesna porodica, nekom se posreci da ima pare koje je ukrao, a neko zaglavi u cuzi i onda te iste pare trosi da bi se izvukao. Takav ti je zivot
Radeljaš fakultetlija for President!
Nedaj se Esede. Ustikolina je uz tebe. Ovo je sve namotirano. Pravda za Eseda. Je suis Esed.
KAKAV DEBILNI POGLED, PRAVI SIBICAR- DA OPROSTE SIBICARI.
Pravda za eseda...
glavonja dosta te bilo
Steta zbog Amre...dajte nam i neku njenu slikicu 😀
Bogami padoše..
Ove fočanske gazije zadužioše Sarajevo čak više i od onih iz Rogatice ! Spomenik im ! Što to ne SDAovci smijete napisati DA SU LJEKARI INTERVENISALI PREKO DALIDE BURZIĆ KOJA SE LIJEĆILA KOD NJIH , DA GA PUSTI IZ PRITVORA !
Sta ti znas o focsnskim gazijama podrumas jedan. Otidji malo na Igman pa prosetaj malo sehitlucima, sve ce ti biti jasno. Lajes ko da te Karavelic napravio.
tako je kiki,neće oni tebi govoriti jesi li bolestan ili nisi. ti imaš pravo i smrtovnicu da izganjaš.
FIN! :)
koji propali sistem 5 godina dok se neka sitna riba osudi kao ova teletina na slici.
Đogovic i dalje sef hirurskih disciplina, SBBov pulen
Đogovic i dalje sef hirurskih disciplina, SBBov puken
Focanski proizvod, mnogo ih je u Sarajevu ovakvih.