Ministarstvo sigurnosti BiH
0
Potjernica za Karayem Kamelom u 187 zemalja
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko li ce izdat puzle Puska Mladica?
ko izdade guzle karadabiceve?
uz tu potjernicu treba da stoji i jasna poruka da ovaj izrod teroristicki islamisticki nije pobjegao vec da je pusten od nekih struktura u vlasti..... znamo naravno o kojim je rijec... zbog istih pusimo vize godinama i po svemu sudeci ostat ce jos dugo dugo
rekordDD
ja imam protekciju licno od interpola pa zato nemoze niko da me uhvati,pijem kafu s tadicem i jeremicem i ismijavam sve normalne ljude.
@EULEX Ja mu samo po dogovoru nosim kofere i nista vise ! Ne mesajte mene u to!
A MOZDA JE I CERIC OTISAO SADA NA KOSOVO DA GA POSJETI I DA VIDI DALI JE TAMO DOBRO SMJESTEN I PRIMLJEN OD BRACE IZ KOSOVA.
CUJ OVO SADA TRAZEGA U 187 ZEMALJA A ON OTISAO NA KOSOVO KOJA NIJE CLANICA INTERPOLA A NI UN-a ?
Dok je bio kod nas u Lukavici zatvoren nije smio ni prdnuti ! Cim se docepao Zenice odmah magla.... Nije ni cudo sto stvaraju geto za msulimane, kad oni omogucavaju bijeg ovakvima... Naravno pojedinci medju Muslimanima, ali zato kaznu EU i Zapada trpe svi Muslimani... Kad ce te se vec jednom otarasiti tih koji vas samo jos vise zatrpavaju? Evo cujem Ceric odustaje od EU, ali zato redovno putuje u nju bez problema... Ko vas vodi...
Al fakat i dalje ne vjerujem da je dobio \"godišnji odmor\", alo ba, to je zatvor. Ljudi na poslu nekad imaju problama da dobiju godišnji, a ne ovo. A uostalom, koji k..c ga nisu depotrovali u njegovu matičnu zemlju, šta će nama ovdje?!
\"On se nalazio na izdržavanju kazne u KPZ Zenica u ukupnom trajanju tri godine i 10 mjeseci, zbog kaznenih djela razbojništva i nasilja u obitelji. U Zavodu je bio od 11. juna 2007. i izdržao je više od polovine zatvorske kazne.\" i njega sada interpol trazi?!?!?!?
Pustimo ga da ga mozemo traziti.