Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjekira je super u ovom slučaju :D ne strada okolina kao kod obračuna sa pištoljima :D
Azer = drvosjeca
mislis franjosjeca :P
Terorizam!
JOJ brate a jes kod nas narod nafuran na brzinu,,svi negdje lete,,,gdje god se okrenes svi zure lete,,covjek bi rekao svi imaju poslove ,obaveze, zivotu su u pitanju,Nece ni jedan speedas da skonta da zurba bilo koje radnje moze zivota kostat
Ovaj sa sjekirom je DIVLJAK. A ovaj bez sjekire je još veći divljak, kada je dozvolio sebi bilo kakav verbalni duel sa divljakom. Za mene su potpuno isti. Pa nije kraj svijeta ako se sačeka malo duže u redu. Moramo računati na psihijatrijske slučajeve, neotesane, pijane, nadrogirane, nepismene, neklulturne divljake, jer nikada ne znamo ko nam je sagovornik. Sa ljudima se nešto strašno događa. Razum im se za tren pomuti, a ishod bude koban. Teška su vremena, zato je dobro izbjeći sve neprijatnosti, naravno, ako se mogu izbjeći. Brojati do 10 :).
O Islamska drzavi prosiri se.
narod je nervozan, ništa neobično, pogotovo kada škutori zajebaju
Darkvudska šuma.
Ne, on je Chico ko je skonto: Ma jebbo zajebbanciju, da se i ja naoružam. Što bi vazda ovaj Zagor bio glavni, Još sa tomahavkom, baa :)))
koji degeni majko mila
Rješenje je u nabavci Glock-a 17. Može i 19.
Preporučujem Glock 20 10mm sa hollow tip-ovima. Medvjeda jednim metkom skines.
"u momentu izlaska Takaca nasrnuo je na njega" pa sta sad? Ko je koga nap'o. Sjoj klixu klixu ....
:) sjoj tebe. Sjekira je glavna u priči. I pumpa, možebit. A to, a to ko je koga...
Textura VS Ante Albino. FINISH HIM ! Bam, arghhhhhhhh.
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅