Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saceksli da prispije pa onda upali,ima murija sad robe za trzista za godinu dana,bravo za ideju
čuj u laktašima.pa tamo sve uspjeva e bože da mi znati zbog čega je ovo urađeno.ko je iza ovoga.
Opet po poljoprivednicima.
Mozda je covjek lijek htjeo da pravi ccc
Da imamo pameti, pa da od ovog stvorimo turizam, kad mogu Amsterdam i Prag, zasto ne bi mogli i mi, plus bi se rijesili nargila barova, niko to sranje vise ne bi duvao.
BAGRO, LEGALIZACIJA MARIHUANE ZA DOBROBIT DRZAVE!
@maric1987 Propao bi Bosnalijek, Farmavita, Hemofarm i ostali...znaju oni sto nece da legalizuju
Pa je li neko od njih bio zaposlen? Je li imao redovnu mjesecnu platu? Ne opravdavam kriminal, ali moraju od necega zivjeti. Da su sadili maline bio bi naslov "propale maline, opala otkupna cijena"...ovoga ce biti sve vise jer ljudi nemaju primanja, o budzetskim platama nam vise nije dozvoljeno ni da sanjamo, jer jedan uhljeb ako ode u penziju nekim cudom, odmah ga dvoje njegove djece zamijene.
Ovo je preglašavanje bošnjaka, jedan bošnjo i petorica srba, ugrožen je vitalni narkomanski interes
E glupani jedni. Umjesto da uzmete 50% zarade od proizvodjača marihuane u dobrobit državnog fonda, vi uništavate milione i milione. Pa samo skontajte koliko bi to državu proguralo da je legalno. Ne bi više sitnih dilera bilo i debilčića iz Buća Potoka i sa Anexa, već bi mogli u određenim kafićima i prodavnicama prodavati i zarađivati na svemu tome. Al ne, to je haram, to je grijeh, to je ovo to je ono, to je droga, to truje. A najveći grijeh su ti što to brane.
Hapsi stoku što heroin prodaje, hapsi one hahare što djeci mišomor i kreatin u speed i kokain stavljaju. Hapsi to, hapsi korumpiranu bagru što se u najnovijem Golfu 7 vozi sa 3 zuba u glavi i namještenom diplomom. Hapsi ove što švercani duhan prodaju na sred Drvenije svako jutro od pola 7. Hapsi privatnike što vam porez ne plaćaju pa se bogate dok radnicima daju po 300-400 KM mjesečno. Drugačije nećete državu popraviti stoko neobrazovana prelakirana.
Zivjelo bratstvo i jedinstvo, kad je o lovi rijec svi su braca odjednom :)))
cuj unikat, sto ne napravite akciju s kojom cete sve ove glavesine koje preko svojih stranaka kolju nas gradjane i zaduzuju nas za naredni 200 godina,pohapsit.... e to bi bio unikat...