Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lol. Pazi kriminalista kažu da rade na identifikovanju i da je napadač muškarac? A joj hajvana. Pa nije Dajana slijepa da nije vidjela ko ju napao. Dobro da nisu napisali da su nakon duge kriminalističke obrade ustanovili da je napadač imao ruke
rezultate ocekujemo u 2036
Napali kako i čime? Oružjem ili ekstremitetima? Kamenjem? Vručim ili hladnim oružjem? Polahko ili brzo?
A sto ona nece krivicno da ga goni? #samopitam
Getto.
U prijestolnici divljaštva i međunarodnog terorizma stanje uobičajeno.
Da ima pameti da odma ode u Holandsku ambasadu i preda za Vizu.Odma bi je dobila na osnovu mrznje prema LGBT populaciji.
Rade i radit ce do sudnjeg dana.
Podrzavam identifikaciju, ali ne preko reda!
Klupa pored rijeke 15 do jedan navece. Pretpostavljam da je romantika bila u pitanju. Daleko od tog da opravdavam postupak.
@vrhovni miš Opravdavaš opravdavaš inače nebi to spominjao.
@PradBitt Bože sačuvaj. Najstrože osuđujem svaki oblik nasilja. Samo pokušavam da si predočim situaciju. Lako je moguće da nisam u pravu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jao kako su "vrijedni" za ovo, a sto se tiče Davida ništa