Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hapsi manijake.
Sta rade od ovog naroda. Stranke postavljaju pedofile u domove za nezbrinutu djecu. Eno jednog u Tuzli, Sadika Ahmetovica. Izgleda da Dodik kopira SDA.
Nemoj tako, neće oni, to su izdvojeni slučaJi!
Sad ce oni Kacavendi naslikati mural
Ništa čudno kod serva
Tako je kad kod svojih prešućuješ a tuđe kritikuješ
Odmah u kpz Zenicu kod naše braće muslimana da ih ga oni dorade.
kakva je to devijacija da osjetiš seksualnu želju prema djetetu.
17 joj je godina, ne znamo ni koliko je ovom degenu godina. Nije svaki napasnik pedofil, niti to ovo čini manje odvratnim, ni to kako su se dom/ policija/ sud ponijeli manje ludim
@PasaMeho071 ako si meni replicirao, greška u koracima...
Srpska posla.
Kobasicar… jesil normalan. Svugdje , bas svugdje ovog ima. Ne prica se ovdje o Dodiku i Bakiru i Covicu… ova bolest nema nacionalni niti religijski predznak.
I…a sta si ti, bolji od drugih jer si Meho? Pa to ti je isto zlo samo ne vidis svojim ocima, pa osnivac tvoje religije nije razgranicavao ljude na bolje i gore po imenima nego po djelima… no ti ne razumijes to , plitak um ko plitka rijeka , malo misli i ideja ko u plitkoj rijeci riba.