Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Policija i dalje traga za Nikolom Džamonjom i još dvije osobe", jednostavnije rečeno, svi građani su u realnoj opasnosti da "popiju" metak u nekom od ugostiteljskih objekata, od strane idiota, kao što je Džamonja i Džamonji slični..
Nisu. Koliko sam ja shvatio , ono je bio osobni obračun Džamonje i Ćate. Dva kriminalca ratuju jedan protiv drugoga. S tom razlikom da su ovoga puta stradali i oni koji nisu bili povezani sa njihovim pizdarijama. Šteta. Bolje bi bilo da krimosi jedni druge pobiju. Manje posla za policiju, više novaca za porezne obveznike.
@zakzak: dva policajca ga ubiju tako sto ga odbevedu na mjesto bez svjedoka. u izvjestaju napisu da je bilo u samoodbrani i poslije cak dobiju i pohvalu kao uspjesni policajci. tako se to radi u normalnom svijetu, ali kod nas nema pameti i muda za to.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa jel' naša murija sposobna izašta osim da "naplačuje" saobraćajne kazne ili da hvata hašišare?
ja ga sad vidio eno ga kod zivka budimira :D
http://www.facebook.com/nikola.dzamonja?fref=ts Evo profil Doticnog Orginal Papak Ostali samo lose kopije samo on je Orginal..
Jasno k'o suza da neće da ga uhapse, ali da ih nije stid da se baš ovako brukaju - pa da priznaju da ih ovakav balvan vuče za nos.... e to ne mogu a vjerujem, mene stid njihove sramote. Zna li iko ko je "dama" N.A.?
Pronaće ga jedino da sam dođe u policiju!
i sta kad ga nadju pice u pritvoru malo i buce pusten kuci da opet moze ovako
Izgleda da ljudi, a ni mediji nisu svjesni težine tog zločina. To nije bio pokušaj ubistva, to je bio pokušaj masakra, terorizam. Oni koji su bili ranjeni ima li su nevjerovatnu sreću da ostanu živi nakon toga. To je napad koji potpuno liči na one masakre u americi gdje psihopate uđu u neki objekat i pobiju sve živo. Znamo da za takva djela presudu donosi električna stolica ili smrtna kazna na neki drugi način.
Samo bih voljela znat ko ti dade dislike na komentar?
Pa što niste objavili slike i imena i tih ostalih dvoje. Ako ih neko vidi da može da ih prijavi.
Objavili bi oni da imaju namjeru da ih uhapse. A Agencija za zastitu licnih podataka BiH je najapsurdnija institucija za koju građani izdvajaju novac.
U BiH je jako mnogo siromašne djece, Nikola je jedan od njih. To su djeca kojoj roditelji osim novca nisu nista dali...
pa sta sad? treba da ubija druge?
Moj kucni odgoj mi ne dozvoljava da ti kazem da si poprilicno glup, cak bi trebao da se stidis gluposti koji si napisao. Procitaj jos jednom moj komentar, mozda ga i shvatis. Mada sumnjam...
A da mu stavite cijenu na glavu?! Trazi se ziv ili mrtav! Nagrada 10000KM. Kao na divljem zapadu. ;)
Takve slucajeve imamo u demokratskoj americi. Samo sto ovo "mrtav" oni malo bolje upakuju, i ne kazu direktno.
u roku 20 minuta bi bio uhapsen :D Samo pripremite Kes :D
Pa nemoze nasa federalna policija nista tu kad zlocinac zubac stiti ubice kao sto je i sam ili imaju i srbijansko drzavljanstvo pa pobjegne u srbistan a oni ne isporucuju svoje drzavljane i sta se tu moze nego uvest vize srbijanskim drzavljanima toj jedina alternativa ili poslat granicare iz unutrasnjosti drzave na granicu sa srbistanom posto ovi genocidni granicari i vole sto on ubija u Federaciji.
Nitko ne zna gdje se skriva, Nidžo legenda je živa....
Lik jutros slobodan pio kafu na Dobrinji ali ga nisu prepoznali jer mu je narasla kosa:-))))
Traze ga ima godinu dana, al drotovima na srcu ostala rana :)
Pa sta i kad ga nadju????????? Provest ce nekoliko dana u zatvoru a onda ce biti pusten na slobodu do sudjenja a onda ce mu dati mozda koju godinu koju ce Budimir pretvoriti u uslovnu i ajmo opet ispocetka. U svoj prici o kriminalu u BiH policija ima najmanju odgovornost sto zbog zakona koji ih sputava da reaguju kao recimo americki policajci sto zbog sudova koji ih pustaju za par hiljada KM.