Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Današnja omladina čim polože odma pričaju o hiljadama konjskih snaga, tjuniranju, svako auto je za njega slabo, psuju normalnim vozačima itd. Zato se ovo i dešava.
Najveće zlo za islam dolazi iz Saudijske Arabije.Terorizam, selefije i tekfirije.Osnivač selefijskog pokreta poznat u narodu kao vehabijski pokret je Muhammed Ibn Abdulvehab.Taj pokret je nastao 550 godina nakon poslanikove smrti i ne može biti pravi put.Abdulvehab je poznat kao veliki zločinac.Ubijao je Arape hanefije, Arape kršćane i Arape šiije.Neke bradonje idu toliko daleko da ga upoređuju sa poslanikom Muhamedom a.s!
@tomicamaIi Jebaoh ti islam mater
Nezreli momak se folirao pred curama, nije svjestan bio sta ce uraditi, pretjerao je, naravno da je kriv za sve to, ali ne moze se tretirati kao ubica.Sve ovo sistem radi, pogresne vrijednosti, pogresne furke, i zelja za dokazivanjem na bolestan nacin. Svi ovi koji ostavljaju komentare da je za vjesanja, neka se vrate u te godine i kakve su sve gluposti radili. Nazalost, mladi zivoti su izgubljeni, i to je najveca tuga.
@urban_cyclist jala brat i buba Corelli does not like this
Vidiš kako je dobro vezati se jarane...
Cuj, slobodne posjete... Sta je njemu u glavi...
ovo treba na 40 godina, 3 djevojke poginule a on da ide na slobodu gdje je tu pravda sve ispod 40 godina je smjesno.
Ima tri smrtna slucaja, svaki je minimum godina a maksimum osam. Uz to, ima i tesku tjelesnu ozljedu - jedna cura je prezivjela, no bila je u komi jedno vrijeme. To je 6 mjeseci do 5 godina takodje. U teoriji, mogao bi dobiti do 31 godinu. No vjerovatno ce se izvuci sa daleko manje. Zakon tretira jedan ili vise smrtnih slucajeva istim stavom, tj. ista je maksimalna kazna a racuna se sve pod jedan slucaj. Najverovatnije ce dobiti 6-8 godina. Mozda i manje ako krene da se "iskreno kaje".
@wildbillklixon97 S tim da bi mogao dobiti jos koju godinu za nejednake tablice, kao krivotvorenje isprave.
Frajeri na plin ;)
Tim trebama sto su bile s njim u autu je garant zinula ckapi cim su vidjele BMW X5! I niko ne postavlja pitanje sta ce maloljetnice u autu sa ovim debilom, pa nisu se ni poznavali! Dakle, ako imas BMW X5 mozes da pokupis odmah tri trebe a ako se vozis tramvajem onda si ovisnik o rucnom radu
@GuessWho381 Priznajem da bi volio imati BMW X5, napuniti ga maloljetnicama i uzivati ko covjek ;)
@akademikgradjanin onda prestani sapunjati macka..
Ćaćin mali smije i sa raspar tablicama, objesite ga za prvi rasvjetni stub, nema druge pravde. Još mu i gel donose da se zaliže đubre.
Kad izađeš bičeš ćelavi debeljko sa auspuhom od dva cola.
Idiot
Skrecite medijsku pozornost gradjana na Sejfovica, Srejica i ovog blentu, dok je u realnom zivotu stanje sigurnosti u Sarajevu nula, grad prepun dilera, haraju naoruzane bande koje kradu vozila, planski se dovoze migranti.
mozda ovakav jedan ide sa tvojom kcerkom u razred pa ce poslije nastave otici da se provozaju i eto belaja, mozda ovakav jedan prođe kroz crveno pa udari tvoje dijete na pjesackom
Žali bože izgubljene mladosti, pa na kraju i ovog momka mi je žao, nije ni on svjestan šta je napravio i njegov je život uništen.
bio bi mu unisten da je ovo vani negdje... on je na slobodi za 7-10 godina.. i poslije toga kao da nista nije bilo, vjerovatno ce dobiti i posao u drzavnoj firmi..
on bi da jebe a jos u zatvoru...ja sam u njegovim godinama samo drko
Nebio mu u kozi,majmun koji se kurcijo i bio neki kabadahaja zasluzuje vjecnu robiju.I to neka ga stave sa pederima da ga guze svaki dan
Ne razumijem zasto sudjenje traje ovoliko dugo, a slucaj je primjer iz uzbenika. Vozio auto koristeci lazne table, postoji video snimak kojim je utvrdjena voznja preko ogranicenja i pri tome ubije 3 djevojke. Nisam previse upucen, ali mislim da se i rad tuzilastva finansira iz budzetskih sredstava, sto znaci da nas i ovaj ubica debelo kosta.
Vjerovatno ima uticajnu familiju a i vrapci na gradi znaju da je nase govnosudje korumpirano
Da si dijete sad u Sda stranci nebi ti sudili sad bi bio na listi zajedno sa Semirom Efendićem i Emirom Hadžihafizbegovnićem, i mi te nebi osuđivali.