Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovaj policajac je uhapšen jer nekom nadređenom nije isplatio dogovorenu ratu. Ubistvo se desilo prije 13 godina, a prije 11 godina neki Amel Međedović priznao ubistvo, da bi se poslije predomislio. Ni ovo nije bilo dosta Tužilaštvu i Sudu da utvrde ko ga je natjerao na priznanje, da ne pričam o tome kako su kolege policajci sigurno imali neku osnovanu sumnju.
Ovakvi i rade u policiji u cp genociditetu.
Koliko li još ovakvih krije bar po zolju jednu legalno u mrskom entitetu
Po kojem ti kriteriju admine brises komentare, moj predhodni apsolutno nikoga nije vrijedjao ali ti mora da si jedan od onih strebera sa naocalima toliko teskim zbog dioptrije da ti nos otekne ko paprika.
@BijeliLukSkywalker ti mene zahebavas ocigledno.
Kod Dodikistanaca ništa novo. Tuga, jad, bijeda, kriminal i divljaštvo.
dobro je.......mogla je ona biti proglasena kriva sto ga je izazivala.....
Smiješno je da su ga sad uhapsili za nesto sto se desilo prije dvanaest godina a on sve to vrijeme radio u policiji i jos skrivao toliku količinu naoružanja.
Da je kriminalac odležao bi dva mjeseca, sa izlascima vikendom i bio slobodan čovjek
rak.......rak treba ukloniti da se ne bi sirio dalje.........
Nema vece gamadi od murije ☝️cast za 5% drotova
Policajac!?!