Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
42 godine ti i ti se i dalje udaraš...pa ubi se narkomančino
Ne udara se on. On proizvodi za tvoju i moju djecu. Treba majmunu objaviti ime i prezime, a naći će se otac od nekog djeteta koji će ga odraditi u tami i tišini.
Svaki političar, sve ovo isto ima u pederuši...
diler , lažov, probisvjet, kradljivac, kratko receno beter se zove Alen Đukanovic, OPERACIJA ĐUKA i treba da svako zna imenom i prezimenom ovakve smradove ko su i cime se bave
Sta je sve oduzeto whtfck
Ubijte starog krnjca truje, djecu pm materina treba ga objesiti javno, a ne od prije poznat policiji. Dabogda sva djeca i unučad bili narkomani od ovih tužioca koji ovu bagru ne osude na 10 god
diler se zove Alen Đukanovic i treba da svako zna imenom i prezimenom ovakve smradove ko su i cime se bave
Smijesno. Sta je s krupnim ribama?
Nemojte mu ni slučajno objavljivat ime! Kako će nastavit sa bizMisom kad ga danas-sjutra puste?
A sto sitnu buraniju uvijek matletirate , pa nadjite glavnog baju tog u Sarajevu i zaplijenite to glavno skladiste !
Nesto kontam ako je naziv akcije "Đuka",moglo bi se reći da je od samog početka fokus bio na travi.Obzirom da je pronađena količina mizerna,akcija bi se mogla ocijeniti kao neuspješna.Tako da bi glavni adut za popravni mogao biti ovaj uhapšeni,tj moraće uzeti mikrofon i bez matrice otpjevati.
P.S. po količini novca koja je pronađena,izgleda da je uhapšeni bio spreman da kupi 1 kg trave. Da ovo nije izašlo u medije uhapšeni se mogao iskoristiti kao mamac jer je izgleda bio spreman za nabavku.
JA VIJESTI I SRANJA.... JA KONTAO PRONASLI ARSENAL ORUZJA, MILION EURA...
šta kažu, jel mokra danda?
not jusefrendli
A vidi mu albanke smrdljive. Nema gore buble. Đeš ovo pušit jadan nisi bio. A povaljali nam sve plantaže u BiH nema više domaje, samo uvoz. Ubijaju poduzetničku inicijativu, guše domaću proizvodnju ovi hahari iz murije.
jos da je dobra ta uvozna nego sve neke krdze malo naleti dobre ispusi se brzo i onda opet sranja iz stekova iz zemlje
Real Madrid
JA JA "Al me hapsi, al me hapsara, al me hapsuljira" :'D
Ta će ovaj Zenićanin u Rajevosa. Imamo mi svoje dilere.
Može mi neko objasnit koje ovlašten za proizvodnju i da li se dobije račun za istu tu robu
Narkomančine fuj od ljudi