Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mojne vise preseravanja, to bi vam trebala biti svakodnevnica a ne dogadjaj godine! Zasto ne prikazete privodjenje ubica dvojice policajaca itd. da ne nabrajam sva ubistva
@Burbon Prije bi to bilo sa dvojicom milicionera, u plavi stojadin i tu bi ga doveli niko ne bi ni znao osim pokojeg mozda slucajnog prolaznika.
Policija radi svoj posao, svaka cast.. Trebali ste ga dobro nalemati, onda Zenica na 50 godina govno da lezi..
Nije ubio kriminalce jeste prevarante.Kako bi se ti oisjecao da tebi neko podvali 50 hiljada eura facifikovanih..
Ako je osumnjičen onda je trebalo da budu samo inicijali a nikako puno ime i prezime.
haha
Hahahaha jao jao sirene i pizdarije, pet kombija za jednog individualca.. Previse filmova americkih gledaju. Prije bi to bilo sa dvojicom milicionera, u plavi stojadin i tu bi ga doveli niko ne bi ni znao osim pokojeg mozda slucajnog prolaznika.
Streljaj govno Tursko..
Samo da ne bude opet da su pogresnog uhapsili 😆😆😆😆
Bandit ubio bandite
Sta radi sluzba za strance, kome daje boravisne dozvole
Go vno tursko polomiti mu ruke i nog, ubiti ljude na pravdi Boga
Za ubistvo sa predumišljajem jedina kazna treba biti smrt!
STA je drotine?! Mislim na ove u PeMziji sa 40 koji koriste nase resurse, uzimaju peMzije, komentarisu sa IP- lokalnih stranackih ofisa, loze raju na 0.80 gr haluge i misle da to tako treba?! NEMA paaaara, proklet bio ko vam dao!
Kujac cete dobiti povecanje plata! Na sitnim, kujac ostrite.Svaka cast policajcima koji su obavili posao,, ali dok je korupcije od cvaje do ubica Dragicevica, Memica i ubica u svojim redovima..povecanja NEMA!
Nova digitalna valuta, Pi Network Coin. Za razliku od drugih kriptovaluta, "rudarenje" se radi pomoću mobilne aplikacije, ne troši energiju i ne usporava vaš uređaj. Brzinu rudarenja određuje broj novih korisnika koji se uključuju preko vas. Jedina obaveza jeste jednom u 24h ući u aplikaciju i pokrenuti rudarenje. Ukoliko ste zainteresovani, link za app je https://minepi.com/mariofil87 Prilikom instaliranja aplikacije, u polje INVITATION CODE upisujete mariofil87
Eee, kkux hajvani! Šta je s Milom i ikonom?
Eee, niđe veze!
Ovaj haman odlucio ubiti ljude, uzeti pare pa onda sta Bog da... kakav debil!