Naselje kod Bijeljine
0
Poginula osmogodišnja djevojčica
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@heh >to je zato sto si ti rastao, bio vaspitan i odgajan \"u ono vrijeme\" >kada su bila visoka morlana nacela, norme ponasanja i postovanje prema >starijem, to rece bijednik koji o sebi i svojoj generaciji ima visoko misljenje , a to je generacija koja je pocinila nevidjene zlocine i genocid u Srebrenici, generacija odgojena u tako zvanom bratstvu i jedinstvu fakat samo veliki bijednik o sebi ima veliko misljenje. Znas sta , o vama ce se pisati po onom sto ste ostavili. A ostavili ste jedno veliko sranje.
@nadimak to je zato sto si ti rastao, bio vaspitan i odgajan \"u ono vrijeme\" kada su bila visoka morlana nacela, norme ponasanja i postovanje prema starijem, kada si cijenio drugoga i kada smo imali \"crvene pasose\" kada su svako dijete i roditelj znali citirati bon-ton kada su se djeca starijim i trudnicama ustajala u tramvaju \"sve je isto samo njega nema\"
neki dan se ja vozim i bila neka grupica djece, mislim da nemaju vise od 12 godina... i tako ti ja smanjim brzinu i polako ali opet ne mogu da prodjem jer su maltene na pola ulice... i svirnem im kad oni meni kamen na sofersajbu i pobjegose...... ( auto sam kupio novo prije mjesec dana ) dakle... da li sam trebao za njim pa svakog pogaziti pa u rukverc i naprijed par puta ili otici njihovim roditeljima gdje bi vjerovatno dobio batine i ostali djelovi auta bi mi bili ostaceni kada bi im rekao e vas klinac mi je razbio staklo. Taj bi roditelj rekao ma nee moje je dijete zlatno kako mozes pricati tako! ... Danasnja djeca su uzasno uzasno zla i bez imalo discipline i kulture. Kada sam ja bio dijete za svaki pogresan pogled bi dobio samar dva!
čuj nije vozač kriv, nego šta nego je kriv. on je taj koji je punoljetan, ima vozačku i mora biti posebno oprezan klad su djeca u blizini, znači smanji na 20-30 km/h. sad ga treba naći i 10 godina robije.
gledala sam nekoliko puta kako djeca bukvalno ulijecu u dijelu sekunde vozacu pod tockove kad je isuvise kasno da ovaj prikoci. nije vozac kriv u tom slucaju vec odgoj djeteta i nedostatak roditeljske paznje.
uzas!