Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ta tuziteljica Kajmakovicka uopce vise radi u tuzilastvu,cirkus od naseg tuzilastva i sudstva za vrijeme sudenja Turkovic......
Moje misljnje je da turkovic nije nevin,ali isto moje misljenje je daj tuzilastvo korumpirano cak i onaj sudija celavi hizo i onaj iz Sipe shaja il kako mu ime.turkovic akoj prodo il nabavio 500 grama heroina terba dobit 20god.i nek dobije ali zasto se nema dokaza netreba sudit nikog,nadji dokaze pa sudi,ovaj bosanski sud ispada isti onaj u egiptu posle vojnog udara-puca ili onaj zlocincu fikretu abdicu isceniran od cetnicke bratilje unistavanje Pozderaca preko afere agrokomerc,Sve rezija neljudi i korumpiranog tuzilastva i sudija,objasnil kad pokajmacena onu kesu para sto nadjose ispred kancelarije Budimira nikad, neobjasni ni chavka kesu para sto kamere snimise kad prima.Nema drzave narode gradjani bez pravednog suda i pravedne policije to jest ne-korumpirane,Niko netreba nikog podrzavat ako radi protiv ustavno,ja kad sam gleda onog shaju kako svejedoci sramota me bilo sto pripadam drzavi u kojoj je onaj policajac,za tuzioce da nepisem.
bilo je jasno ko dan da ce ukinuti prvostepenu presudu, jer je donesena ishitreno i u "cajtnotu" da moraju da puste turkovica na slobodu, jer nisu dovrsili proces u roku 3 god. uopste ne iznenadjuje nesposobnost tuzilastva.
da ih neće prenijeti
kako je krenulo, eto Zike i na izbore...
SDA i Zulfo moj haver sa Klixa ce da ucine sve da njihov pulen Turkovic bude pusten iz zatvora.