Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vid što se ubio u glavu :D
Dobavio se od vrata podruma...cccc...nizak štok:))))
Prebiti pa pitati šta je bilo...Tako treba.
i napisali skočila pisaća mašina i udarila ga
Zbog 600 km ,svasta hahahaaha eto sad ce odrapıt vıse nego onı sto su pokralı hıljade (da nekazem mılıone)glupanı,ovı ısto ko ız fılma,glup ı glupljı hahahaha
Sad će reći da je ovaj što ima bradu vehabija xD
Pa hajde pisite puna imena i prezimena !!!! Zasto se to krije, dajte nam snimke svake pljacke da ljudi vide pa mozda neko nekoga i prepozna pored ovih razbojnika... ZASTO SE KRIJU IMENA I PREZIMENA OD JAVNOSTI ?????
objavite napad na veterinarsku stanicu
Pa zar je moguće da ovi razbojnici imaju ovoliko godina koliko piše? K. E. (35), K. M. (35) i K. A. (37)???
EEEE K.A šta ima Holiday pošteni.
Haaa kako se ODMAH pronađu lopovi kad se ukradu pare drzavne firme tj. kad se lova ukrade iz stranacke radnje...dok si reko keks uFaceni...a da su opljackali kakvog postenog covjeka koji ima radnju, po guJici se Ne bi pocesali !!!!!!!!!!!
Sigurno imaju zene i djecu kod kuce!!!!Sramotnoooo
1.35 da ce prije petka biti slobodan.
Niko ne primjecuje da jos nijednog lopova kravatasa nisu privodili sa mastnicama, samo ove kokosare. Ja drzave i govana.
Kad bi tako tukli bakira i dodika za svakih 600 marki sto su ukrali, nebi njih odavno bilo.
Vidi sto su propali, 35 i 37 godina a izgledi 50-godisnjaka. Ovo neki alkosi garant.
trojica brace...... inteligencija nema sta,, na nivou... Da su prosili, vise bi isprosili na ulici
Pravda za lokalne ispičuture
razbojništvo, nisu imali pištolj pravi, to će omar srediti, godina murije tj uslov izlaze za 15 dana,jadna ta žena prestravila se e to je problem što može imati trajne posljedice