Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Događa se često, samo eto sad kao odlučili pisati o tome
Al čuj naslova "drska pljačka" zar ima ljubazna pljacka ? A ove "sta ce maloljetnik u kaficu " necu ni da komentarisem .
Drska zbog lokacije, vremena i nacina izvrsenja. O boze zar se mora i ovo objasnjavati.
Policija se samo nalazi na slikama zločina i nigdje više, možda po kojeg možete vidjeti u kladionici.
Sigurnosna situacija u Sarajevu zadovoljavajuca?
Dragi klixovci, primjećujete li da kad pokušate negativno ocijeniti neki nacionalističko-mrziteljdki komentar dobijete upozorenje kako ste prešli lumit ocjenjivanja. Kad pokušam pozitivno ocijeniti neki sasvim normalan komentar, često dobijem isto upozorenje. Odmah nakon toga pokušam pozitivno ocijeniti neki loš komentar, i... prođe.
Bracno stanje: Neozoenjen Zanimanje: Otudjivanje novca od male raje
Usred kafica, 12metara od policijske stanice X) pa ovo je za zgaziti oteli novac MALOLJETNIKU
I naravno svi nijemi posmatraci
Prvi ulaz do policijske stanice.
U pravnim državama su kriminalci u zatvoru, a u BiH građanima kažu da djeci ne daju novac i da ne nose mobitele, da žene ne stavljaju nakit i ne izlaze po noći, itd...
Sjeći ruke, javno, cak cak čakija 🔪
NiPova policija.
Visok nivo tolerancije prema kriminalu u posljednjih 30 godina je doveo do toga da su se kokošari osilili i sada je već došlo vrijeme drskih pljački i ugrožavanja života običnog svijeta. Živimo kao na divljem zapadu, s razlikom da ne smijemo nositi i koristiti vatreno oružje za samoodbranu. Valjda će i to vrijeme doći, kad je bal nek je maskenbal.
Kriminalcima je mjesto iza rešetaka a u lopovskoj državi ih uhvate, uzmu izjave i puste! Nekad iste lopove uhvate dva puta u činjenju krimibalnog djela
@gooUser1655381426 ...u istom danu!
Ulica naslonjena na PU Centar dakle strah od policije je ‘ocit’
Pljacka u Sarajevu: Usred policijske uprave oteli novac policajcu, prijetili mu nozem lmao
Droga Portorož
Meni ovo više liči na SDA predizbornu kampanju. Kao grad je nesiguran. Stoju dali narkomančiću da frku napravi i odmah se zove murija.