Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Garant je adekvatno prilagodio brzinu mogućnostima svog auta
@CartmanBrah Ispred mene je vozio, nije covjek isao preko 80.
@CartmanBrah jesi li ti na dzipu prilagodio grijanje sjedista za sefa stranke ?
Golf dvica, stari ubica
@Pikolo1 niko ne vidi limenku pive koja je ispala iz auta?
Pa sta zna livadic sta je autoput,on misli da je samo on na cesti pa dodaj gas...golf 2...simptomaticno ko vozi uglavnom tog doduse nekada legendarnog golfa.
Gume hurmašica + neprilagođena vožnja = prevrtanje, a možda je i alkohol tome pridonio. Vozim golfa 2 više od 3 godine i nikada ništa. Treba normalno voziti i sve će biti uredu. Ništa nije do auta, sve je do vozača, to smo vidjeli na žalost u situaciji kada se Audi A8 od nekoliko desetina hiljada KM prilikom udarca raspolovio na autoputu zbog neprimjerene brzine.
Voze golfove kao da je Ferrari, pa sve vas ne jeblo!!!
Jel Golf pokusao da poleti, uzdigao se i pao!
Ne rise bjedo u kreditima ste nemate za kifle,a lafo iskljucit old taymere.Da vas nije sramota sutra bi ga 90% vozili i naravno svima brz oporavak.
pukla osovina.meni se desilo isto i to na na golfu 2 poput slike na klix
Uzrok je GOLF 2, mladji od 40 godina, popravljan lično!
Pa kreno golf 2 u Vlakovo,nema dalje sta,sve jasno
Strucnjaci voze auta stara preko 20 godina brzinom vecom od 120 Km/h. To je samoubistvo sa predomisljajem
Taj golf cesto na autoputu prestize i negdje na vlakovu se iskljuci stariji je vozac al nije dobar u glavi garant zao mi djece
Treba zakonom zabraniti registraciji golf 2
ima li pijanih seljacina u golfovima
Sreca da nema tezih povreda. Brz oporavak i pamet u glavu.
Pa uzrok je Golf serije 2, samo se kaže... To smeće treba zakonom zabraniti...
Nama ne treba zemljotres, pobicemo sami sebe... STOP! Kriminacima u Sarajevu!!! STOP! Reketasima, dilerima!!! STOP!!! Zaboraviti nosenje oruzija!!! STOP!!! Korupciji, nepotizmu!!! STOP!!! Nepostivanjem saobracajnih znakova, postajes potencijalni ubica... STOP!!! Prestanite da pravdate pilote, ubice po ulicama Sarajeva i cijele BiH ! STOP!!! Smrtna kazna ko god "leti" 100 na sat po ulicama Sarajeva.