Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onaj u ime krscanstva i mrznje prema islamu u norveskoj pobio nevine,,brujali na pocetku ,kako je islamski terorista,,ali kad se dokaza da nije ,odjednom postade psihicki bolesnik..a sad ce biti suprotno,od bolesnika i ludaka ,napravise teroristu ,i sad ce naravno hajka na nevine,,,a sto to nisu u norveskoj pohapsili ,pripadnike te ideologije
Cuj hoce da hapse njegovu zenu zasto onda nije Sejla Turković u zatvoru sta je onaj njen monstrum radio za njema je ovaj Jasarevic Papa.Ja drzave smijesno je sve ovo.
zox je napisao/la:\"alija izetbegović islamska deklaracija-1981. ramiz delalić ćelo -1992. bakir izetbegović cacina dženaza- 1996. mevlid jašarević abdurahman-2011. šta kome nije jasno? \" Svima je odavno sve jasno. Jedino Bosnjacima jos nije jasno da nakon ovoga nista vise nece biti isto i da im prica vise ne pali.
Tipicno bosnjacko sirenje lazi! On je ispravno nazvan TERORISTOM i TAKO MU I SUDE. Daj ako vec lazete sebe, prekinite lagati druge... Idi odnesi svom idolu Mevlidu cigara u zatvor kad ga vec toliko indirektno opravdavas i ne balavi po internetu. Zar vama nije jasno da jedan zlocin ne opravdava drugi, a da nakon ovoga nema vise nacina da se operete?
Koje su to knjige o \"ekstremnom\" islamu???? Cuj knjige o ekstremnom islamu?!? to neko sjeo i napisao knjigu o ekstremnom islamu, i rekao u njoj \"e ovo je ekstremni islam, jedini i pravi put za ekstremiste????? Ovaj Mevlid, je samo izmanipulisan, tacno je u godinama kad se moze izmanipulisati raznim stvarima, od vehabizma pa do \"terorizma\".... i iskreno, meni izgleda veoma nadrogiran na svim slikama! ko bi miran setao sa kalasnjikovim u sred grada okruzen stotinama policajaca, i to na brisanom prostoru!? samo budala ili nadrogirana budala!
Ima i te kako razlike! Karadzic je iz Crne Gore. Znaci imigrant koji osim sto je se ovdje naselio 1960 godine nikakve veze nema sa danasnjom Bosnom! Jedinu eventualnu vezu koju imaju i Karadzic i vjerojatno Mevlid sa Bosnom je fakt da su njihove regije jedno vrijeme pripadale Bosni. Krajisnikovo porijeklo ne poznajem ali vjerujem da je kao vecina Bosanskih Srba ipak porijeklom iz CG ili Srbije, u Krajinu su Crnogorci i Srbi (Slaveni i Vlasi, uglavnom sve pravoslavci) dovodjeni kao Turski pomocnisi vojske ili kmetovi.
našli naftu kod nas sad smo n....
@hmmm to mi liči na Avazove novinare, možda je pođonjeno haha
Frajer ni vozačke nema
Zašto naslov nema nikakve veze sa tekstom ????????? Pa valjda se naslov teksta treba objasniti ????
Posto je bio neki ludak sto je uzeo Kalasnjikov i poceo pucat onda je prljavi Sandzaklija, koje sve treba izbacit, zatvorit granice, itd. A da je bio neki novi Messi, bio bi on brat Bosnjak i te kakav. Da mi je znat koje bi izvinjenje imali da je bio neki Sarajlija od familije koja je zivila u Sarajevu 1.000 godina. Vamo se izivljavate na drugima kako ih treba izbacit a bunite se kad vidite Amerikanca kako pljuje na SVE muslimane poslje nekog napada. Mamicu vam dvolicku bemje.
otvoriti logor i sve vehabije na teritoriji bih tamo zatvoriti i posuti kerozinom da grupno odu u raj gdje ih cekaju djevice,sevap bi bilo.ove prikrivene teroriste na portalu iza monitora identifikovati putem adrese sto ce i biti i dozivotno zatvoriti sa jednim obrokom hurmi dnevno.
ovo je laž samo takva, znam 100% da su ta dva covjeka koje su priveli u Gornjoj Maoci isti dan pusteni na slobodu... a vi samo vjerujte medijima
samo je jedna istina, osvrnite se, ovo je napad na suverenost bosne, mracne sile pokusavaju da je rasparcaju. Ovo je isplanirala is-l-a-mska zajednica sandzaka i bih na celu sa re-i-som a cilj ovog je stvaranje tenzija odnosno da se natjeraju drugi narodi na odcjepljenje odnosno podjelu bo-sne cime bi ostao dio bo-sne u kome bi bili samo mu-s-limani, nakon toga bi se pristupilo ocjepljenu sa-n-dzaka i pripajanje b-osni, cime bi IZ na celu sa re-is-om dobili ono sto oduvijek zele a to je et-ni-cki cista m-u-s-li-ma-nska drzava na balkanu. Zele da ocrne bosnu, da je prikazu kao neodrzivu i da onda ostvare svoje mracne planove. Dizite se ljudi ovo je udar na suverenitet! Isti onaj orkestriran od strane sda,sds,hdz-a 90ih!
A ko mu je platio prevoz, i zašto, ko stoji iza ove budaletine ? Dobro su rekli naši političari da je ovo napad na BiH, jer je neko htio da nas ovim terorističkim aktom baci u crnu rupu.Vrlo, vrlo niski udarci. Žalosno!!!!
Zar se vi oodricete svoje vjere samo zbog jednog glupana iz Sandzaka? Kako vas je lako navuci na tanak led u pm,sad ste svi za to da se pece krmetina za vehabije i neke gluposti..nek vam dragi Bog pomogne,vama i vašim familijama
@X, po tvojoj logici, Karadzic i Krajisnik su \"vasi\", a ne Srbi. Ne lupajte gluposti. Jasno je kao dan da je ovaj islamski terorista imao namjeru da pobije Amerikance, a sve muslimane je tjerao od sebe da ne nastradaju. U svemu ovome nije bio sam. Trazite vi kojekakve izgovore, ali istina ostaje; ovim napadom je ovaj vehabija najvise doprinio rezintegraciji BiH.