Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijedjajte policiju u holandiji mangupi
@maljson ne samo policija nego i obični građani imaju ustavno pravo da svežu šamarčinu svakom ko je otišao vani, radi kao nadničar rob i onda došao u rodnu grudu da se pravi bitan.
Sve je ova zena kriva,muskarac je mor’o kako mu ona kaze😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo da se razumijemo papak nije iz dijaspore, papak je iz Bosne!!!! To sto je u dijaspori nema veze sa time sto je papak. Ali ima veze sto je iz Bosne! Vecina su papci ovdje samo eto neki imaju vise para jer rade vani ali papanluk dolazi iz Bosne a ne iz dijaspore!
@rfid ne radi on nigdje, ali zato dobro zivi
Puna podrška za našu policiju . Brzo vi zaboravljate da je većina ovih policajaca bilo u ARBiH i branilo vaše guzice kad je bilo najpotrebnije , brzo zaboravljate da ćete ponovo cmizdrzit istoj ovoj policiji kad se pojavi neka budala poput Gačića.
Policiji samo treba dati veća ovlaštenja , trebali su samo tu stoku pendrekom razvalit preko leđa pa ne bi im palo napamet više nikad ni da ga ružno pogleda , a kamoli da dođe iz Holandije da se ovdje pravi pametan i vrijeđa policiju , a i sam svijestan da je napravio prekršaj.
Trebo im je polomiti noge
Sila primitivaca koji su se malo oparili pa sad misle da mogu da se nasilnicki ponasaju u svojoj rodnoj grudi
Ispendrecit po bubrezima.
Kod nas u holandiji isto parkiramo po trotoarima i pijemo kavu u sred bijela dana da vidimo auto kad dodje policija da ih mozemo nabit nogom i otjerat to je takav obicaj i mi ga postujemo neznam staje problem kod vas u bosni
Hahahahahha pobjegao od vlastitog auta 😂
Čitam komentare i ne vjerujem. Pa ljudi moji nama treba 1:1 policajac po glavi stanovnika da bi smo se mi pridržavali propisa. Parkiraš na krivo mjesto napiše ti kaznu i kriv policajac🤔. Ja dva puta ne ponavljam istu grešku, preticanje na punoj kazna bila, nikad više preticanje na punoj nije bilo. Nepropisno parkirano pauk odnio debela kazna, nikad mi više ni jedan parking nije bio skup.
udri to milicijo
Gastarbajteri se posilili
Kod njih u Holandiji se mogu auta ostavljati gdje god oni pozele.. samo u zatucaloj Bosni ne smijes auto na zebru da parkiras..
U Ameriki bi "popili" olovo
Nisu ga tukli! Čudo ih primitivci nisu razbili?
Podrška policiji, treba tako, ali svaki dan su tu (Hotel Dubrovnik, bivši Metalurg)parkirana auta,čak i autobusi, i policija parkirana na trotoaru pred školom, pa brate ako je zakon , hajmo braćo prema svima isto.😁😁😘😘
Koga ona ima za zastitnika, hehe..on magla...