Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve cestitke za ovakve akcije. Samo predjite vise i na hapsenja za privredni kriminal. Tu vam ne treba sky aplikacija. Imate materijala i dokaza na tonu.
Nista od ovoga ne bi bilo da u Kantonu Sarajevo savjetnik nije jedan od rijetkih stranaca u BiH kome se moze vjerovati. Na zalost, nije savjetnik u vrhu drzave, Inace bi perje letilo na sve strane. Ovi nasi kilavi radovani nisu u stanju ni kokos uhvatititi a kamoli kriminalce.
....NEMA pravde bez PROMJENE sistema 👌👌😎NEMA
Danijel Dzafic, pjevac. Iz estradnih voda u posao sa gudrom. Ima covjek dobrog menadzera garant.
Jel mu Koke menadžer
Ford Raptor
Ova ekipa su bar bili miroljubivi nisi nikpg za glavu kratili
Zato ja ne koristim Sky aplikaciju, već Telos aplikaciju da pošaljem anonimno nekome SMS. Aplikacija ne zahtjeva vaš broj telefona, čak ni pravi email (npr. možete se reg. preko onih privremenih i lažnih emailova sa generator.email stranice) i još ako VPN koristite, ne znaju vam IP, i stvarno rade SMS anonimne poruke, piše da je došlo od NXSMS, tj sa slova, a ne brojeva.
Samo za ove ovde neupucen sto laprdaju , Sky je aplikacija koja je bila preko 10g na trzistu , vlasnik je uzeo milione, zarazili su preko prodavaca telefone na foru , prilicnu jeftinu. A Anom je aplikacija koju je FBI napravio posle Sky i podmetno istim ovcama. I ova adnja hapsenja su vezana za Anom a ne za Sky, moda je lijepo znati razliku
Samo za ove ovde neupucene sto laprdaju , Sky je aplikacija koja je bila preko 10g na trzistu , vlasnik je uzeo milione, zarazili su preko prodavaca telefone na foru , prilicnu jeftinu. A Anom je aplikacija koju je FBI napravio posle Sky i podmetno istim ovcama. I ova zadnja hapsenja su vezana za Anom a ne za Sky, moda je lijepo znati razliku
Tako je i nisu sky provalili to jest desifrovali negu su upalimu firmu uhapsen direktor i zaolinili im servere
Ima "Raptor"satovi
Ovo ko god je ima 600 KM za splikaciju je nesto skrivio, ssmo su kokuzi cisti.
a poznati
Hapsi šljam da grad prodiše
Isto ko kad bi eskobar bio zasticeni svjedok protiv svojih dilera
Teška srca su ovo odradili
Povali ih Elvis sve
tucanje kamena jedno 20 kuka pa da vidiš kako će se smanjiti kriminali
acab
A Marko Kraljević?
Dajte nam Čavku, Osmicu možete se pozabaviti i Radončićevom grupom njega se slabo spominje a ima naj jače veze sa narko kartelima Albanije !