Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obruc se steze,jer to je generacija nerada,kafica,turskih i spanskih ljubavnih serija,botexa, previsokih peta, droge, menagera, skupih auta ,ljetnih odmora.,prevara...itd asve bez podloge tj bez novaca. Svi zele nesto a niko nemoze preko svojih mogucnosti.Nek nam je dragi Bog na pomoci.
Bravo!
Strasno, monstrumi, ubiti ih treba. Ako neko nekoga ubije, tog ubiti treba, a ne stavljati ih u zatvor i hraniti nasim parama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve više žena nalaze mlade ljubavnike
pa kad mogu muskarci s jednom nogom u grobu vodati jedva punoljetne, sto ne bi I zene? vi mislite samo muskarci vole mladje.
I on je nekad imao mladju ljubavnicu, sto je na samom pocetku bila greska koja ga je kostala zivota. Jbg, kad smatras da si "potrosio" jednu suprugu, pa se zaletis na maloljetnicu, to ti je belaj u najavi. Nikog od bolesnika u ovoj prici ne zalim ni najmanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Meni ovo lici na neku trojku.
Jel ovo femicid licemjeri ? Ili samo kad zensko bude zrtva ?
STA JE SAD... HOCE LI SADA MEDIJI 15 DANA TUPITI O FEMICIDU, DALI JE ON NJU NA VRIJEME PREVSPITAO SAD BI ZIV BIO!
Daj sliku od mlade
Ovakav scenarij nebi ni Tarantino mogao napisati.
Stop nasilju nad muškarcima!!!
Ne čudim se osobama koje su samci i tvrde da nemaju izbor s kim zdrave pameti stupiti u brak. U ovoj zemlji, u ovo vrijeme ostao je talog od ljudi. Ni pameti, ni obrazovanja, ni radnih navika. Sve bi na klik i što više i što brže a nigdje ništa.
Kad je u Gradačcu ubijena žena od strane onog monstruma, u zemlji vladalo kolektivno ludilo. Zato što je ovdje muško žrtva, feminjare se ne oglašavaju, nema protesta i kojekakvih izjava.
upravo pricam sa muzem o tom slucaju. isto je. samo sto je ovdje musko platilo glavom. ostavio prvu zenu zbog ove kuravele,ova mu dohakala. trazio je belaj,dobio je belaj
Bravo za komentar!
Apelujem na klix da objavi sliku zene ubice iz Doboja.Kakvi su nam sudovi ona ce za 10 godina biti slobodna.A narod treba da zna kako izgleda jer ce doticna kad izadje ponovo krenuti u lov.Ako ste vec objavili sliku njenog ljubavnika,a i ubice iz Sarajeva,trebate i njenu.
ebli nenu grbavu staru zvaljavu usta smrdljiva
Ko sa djecom spava ustane upišan...
Sta je qrve, jel' femicid u pitanju?
Pa to je uzp pa svi mu se podušmamili zena ljubavnik eto i kcerka umiješana
A bogte dokle idu ovi monstrumi, pa to žicom treba ogradit, i to bodljikavom.
pa brate ima rastav braka, zar se mora dogodit ubistvo, da nas Bog sačuva od ovakvih