Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve veze ima vjera sa ovim?Boze ljudi kakvi ste.Pricate kao da kod myslimana i hrvata nema ovakvih stvari.Ima skoro svaki dan.Ovo nije otac nego cudoviste.Ubiti bebu.Nemam rijeci.Zelim mu da ostatak zivota provede u zatvoru u celiji sa najgorim silovateljem.
ooo majku ti hebem bolesnu...treba te razguliti!!!!!!!!!!!!!
@SDAnehljeb odojke
Zdravi leze na psihijatriji i prave se ludi kako bi dobili penziju,, a ludi se prave normalni da ne idu u.ludaru......pa nam je sve ovako crno i naopako.
Treba ponovo uvesti smrtnu kaznu .
Monstrum
zatvori komentare, nasi ultra nacionalisti prosipaju mrznju.
Bolesnika pune ulice a psihijatrije prazne... Dokle vise??!!!!
Ubijas svoje vlastito. To je karma i kazna onog gore ...
sasvim normalna pojava u rs-u
srpska posla
Možda je bilo bolje da su ga odmah vozili u Tuzlu, a ne kad je dijete već gotovo izgubilo bitku za život. Molim Boga da bebinu dušu uvede u Džennet/Raj.
@AlijaOtacNacije bit ce tako nije Bog debil
Nedo bog ni dusmanu!!
Nebitno ko je smrtna kazna za ubistvo djeteta
Nwma bulevara i njegovih idiotskih komentara. Oca objesiti za jaja.
@Cipiripi ni trebinje, baja i ratko. nemaju šta pljuvati ovdje.