|

Otac ubio petomjesečnog sina u Bratuncu

Otac ubio petomjesečnog sina u Bratuncu
396
Klix.ba
17.4.2019. u 15:38
55
komentara
396

dijeljenja
Otac ubio petomjesečnog sina u Bratuncu Bratunac (Foto: D.Z./Klix.ba)
Policijski službenici Policijske uprave Zvornik u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Istočno Sarajevo, uhapsili u 28-godišnjeg Z.M. iz Bratunca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio Teško ubistvo.
Policijskoj stanici Bratunac je 24. marta ove godine prijavljeno je da je u zdravstvenu ustanovu primljeno maloljetna osoba koja je zadobila tjelesne povrede, a za koje postoji sumnja da je nanio Z.M. Maloljetno dijete je usljed zadobijenih povreda preminulo.

O svemu navedenom upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio poduzimanje određenih mjera i radnji u cilju kompletnog rasvjetljavanja i dokumentovanja krivičnog djela.

Z.M. je predat Okružnom tužilaštvu gdje je ispitan, a postupajući tužilac je zatražio određivanje mjere jednomjesečnog pritvora.

Riječ o Zoranu Miloševiću koji je usmrtio svog petomjesečnog sina bacivši ga na krevet. Beba je, uprkos naporima ljekara, preminula u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla nakon što joj je ukazana pomoć u Bratuncu i Zvorniku.
Prijavi grešku


Komentari (55)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...